Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Okno

DO123321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Da sie otworzyc lola w oknie ? Ale tak zeby to zmienic w confing/game w plikach gry bo mi sie Escape zaciol a wziolem lola od kolegi i mial na maxa jakosc i chce zmniejszyc bo mam lagi .

2.Ale możecie powiedziec jakie maja byc confing/game na min. ustawieniach ze zmienic u siebie na najgorsze zkopiowac confing/game i wkleic do posta .

Bede wdzieczny oczywiscie za pomoc like .

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Tak, można zmienić w Confingu w Lolu. Podczas gry wchodzisz w Grafikę i tam zmieniasz rozdzielczość.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Tak, można zmienić w Confingu w Lolu. Podczas gry wchodzisz w Grafikę i tam zmieniasz rozdzielczość.

Yyy czytałeś co napisałem proszę pomoc chyba wiem że da się zmienić tylko dokładnie co wpisać albo która linijka jest od okna zeby zmienic .

Zostaw like

Opublikowano

Yyy czytałeś co napisałem proszę pomoc chyba wiem że da się zmienić tylko dokładnie co wpisać albo która linijka jest od okna zeby zmienic .

Otwierasz plik config.cfg w Riot Games na dysku C: i w [General] masz Heigh=900 i Width=1400 (u mnie) a żeby mieć okno, to nie wiem, jakie to są wymiary.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Czytalem to z bolem.

Przeciez nie potrzebujesz escape do zmienienia okna gry, nad mapa masz przycisk ktory wlacza opcje ..........................................

Jesteś moim miszczem LIKE

Sory za odkop cały 1 dzień :P

Zostaw like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...