Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] InfinityWar nie loguje sie

pavo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam taki problem z serwerem InfinityWar raz dziala, a potem gdy wpisze pasy to sie nic nie dzieje.

Co moze byc tego przyczyna ? Moj komputer czy cos sie dzieje z serwerem ?

Opublikowano

Mozliwe Ze jest to zwiazane z Jakims updatem .

@1up , Mozliwe Ze masz Cos nie tak z polaczeniem internetwoym , upewnij sie tez czy czasem twoj antywirus nie zablokowal dostepu do internetu dla tego pliku . Ale jezeli by zablokowal to Nie mogl bys odpalic Gry poprzez laucher . Ale zawsze Mozna sprawdzic .

Ogolnie mysle Ze wina lezy Po stronie Update'u , poniewaz Mam to samo co wy , a wczesniej dzialo , 30 min temu na stronie pisalo ze servery sa off . Teraz strona juz wgl nie dziala :) . Zalecam poczekac na odpalenie strony i poczekanie az server status bedzie na zielono :))) Jezeli Bedziecie mieli ciagle to samo Najlepszym Wyjsciem Bedzie Napisanie Posta na Forum ( InfinityWar) Tam oni juz dobrze wiedza co powinniscie zrobic .

Ze statusem servera Dam wam znac Jak juz bedzie dzialac , i oczywscie jak juz strone odpala .

Pozdrowki .

Server Juz Dziala . Strona tez , Piszcie czy dalej macie ten problem :)

s1wy92r.gif
Opublikowano

no zrobilem konto sciagnolem infinity clienta i launcher i uruchamiam gre normalnie wpisuje passy i nic sie nie dzieje nawet tak scina jest ;(

jeszcze jedno pytanie trzeba konto aktywowac przez e-mail??bo jak tak to na e-mail mi nic nie przyszlo

#EDIT JAK KTOŚ MA TAKI PROBLEM TO NIECH POBIERZE LAUNCHERA I ZAMIENI ZE STARYM I JEST GIT

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Jak ja robilem konto nic nie aktywowalem . Ale poszukaj na email . Jedny stosowne wyjscie to post na ich forum :)

s1wy92r.gif
Opublikowano

Bylem juz z tym problemem na ich forum... dali mi jedna rade odpiasalem ze nie dziala i tyle... Pisalem tez z adminem na innym forum gdzie server zostal opublikowany to samo dal jedna rade i pelna ignoracja, ale jezeli komus sie uda niech opisze rozwiazanie tu. ;)

Opublikowano

Podstawowe sprawy typu scignij jescze raz launcher czy spatchuj go na nowo i takie tam nic sczegolnego, no i oczywscie antyvir i wirewall musi byc off

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...