Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nie działa Mobilne GG - T-mobile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem a dokładniej moja koleżanka.

Uzywała ona do tej pory mobilnego GG bez żadnego problemu (miała pakiet internetowy w T-mobile) wszystko ładnie działało aż do dzisiaj... Gdy chce wejść na Mobilne GG to wyskakuje jej błąd 'Aby się połączyć użyj połączenia internet" dodam tylko że nic od ostatniego razu nie zmieniala w telefonie nic nie przestawiała. Reinstalowała GG i wciąż to samo... Czy wiecie jaki może być problem? Dodam tylko że ma telefon Sony Ericssona J105i.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Może coś jest poknocone z netem. Wejdź w uprawnienia aplikacji>dostęp do sieci>pozwalaj tylko raz/zawsze.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

No właśnie pisała coś że TV oglądała (na pakiecie 100mb....................) ale potem się pytałem czy ma coś na koncie, pisała że ma więc raczej powinno przynajmniej połączyć i jej zabrać tą kasę co na koncie ma chyba? Nie wiem nie jestem specjalistą.. Wypowiedzcie się .

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...