Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] BattleField 3 Czarny Ekran

DelmaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !!! Dzisiaj ściągnąłem sobie Battlefield'a 3 odpalam nic -.- w ogóle nic , dobra potem zmieniłem nazwę folderu Battlefield 3 TM ( takie małe te TM było ) na Battefield 3 , jeestt !! odpaliło haha :DDD Czarny ekran -.- o co może chodzić??? Black Ops II oraz Borderlands 2 w ogóle się nic znimi nie dzieje gdy próbuje włączyć , nawet czarnego ekranu nie ma ;/ Pomocy !! a i cracka od skidrowa raczej nie miałem tylko jakiś tam inny. Wow napisałem bez żadnej kropki , tzn ta ostatnia tylko ;] HEELLPPPP!!!!

Mój lapek:

Procek Intel Core I5 2.5 GHz 3.2 MB cachy

Grafa Nvidia GeForce 610M 2GB Pamięci

4GB Ramu

Windows 8

PS. Mam najnowsze stery do wszystkiego :P Wszystkie directy itp jest

Opublikowano

Za słabe gpu w laptopie. I nie graj na piracie, to same problemy.

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

Far Cry 3 na Ultra chodzi GTA IV tak samo 0 ścinek i za słaba? włączyło by się chyba chociarz nie?

Opublikowano

O poczekałem trochę dłużej i wyświetliła się jakaś tapeta zamiast czarnego ekranu ale menu ani nic nie ma ( ta tapeta animuje się rusza itp)

Opublikowano

Far Cry 3 na Ultra chodzi GTA IV tak samo 0 ścinek i za słaba? włączyło by się chyba chociarz nie?

Tak, tak w rozdzielczości 320×240.

23 fps w wszystkim na LOW http://www.youtube.com/watch?v=nPouDEPChbE

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

Opublikowano

Nie -.- mówię Ci chodzi mi na maxymalnych detalach na full rozdzielczości i zero ścinek !!

Proszę cię pokaż mi ! Jestem tego bardzo ciekaw. Jeśli pokazany przez ciebie filmik to nie będzie fake to nie możliwe żeby bf3 nie działał. Mówie Ci to wina gpu.

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

Opublikowano

Ja z włączonym frapsem mam 11FPS

Podasz mi jakiś program do wyświetlania tych FPS? bo włączyłęm Frapsa i CamTasia nagrywałem ale ona nie nagrała FarCry'aja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...