Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z windows movie maker

Eraken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak: chcę pobrany trailer do intra wrzucić na oś multimedialną ( razem z wideo) , lecz gdy próbuje to zrobić przenosi plik automatycznie na oś czasu i nie pokazuje wideo. Plik pobrałem z yt za pomocą download helper w formacie .avi . Proszę o pomoc, gdyż przez VLC mi normalnie chodzi .

21515.jpg

Opublikowano

Odświeżę. Zależy mi szybko na odpowiedzi. Powtórzę od razu pytanie- chodzi mi o to , że jak pobiorę do mojego intra trailer ze scyrima , to od razu daje mi na pasek dźwiękowy i nie pokazuje samego traileru tylko sam dźwięk. Z góry dziękuje i przepraszam , że odświeżam kilka godzin przez realną możliwością odświeżenia ów tematu, ale jak pisałem wyżej zależy mi na szybkiej odpowiedzi. Za pomoc limit lajków.

21515.jpg

Opublikowano

Odświeżę . Problem taki prosty a nikt nie pomaga... :( Dam przez 2 tygodnie limit lajków i 5 na profilu codziennie jeśli ktoś rozwiąże problem !

21515.jpg

Opublikowano

O ile dobrze pamiętam to prawdopodobnie będzie coś z kodekami...

Wejdź do WMM>Narzędzia>Opcje>Zgodność i jak pamiętasz komunikat błędu sprawdź go tam(i go wyłącz o ile mnie pamięć nie myli będzie to ffshadow, kiedyś miałem podobny problem).

I daj znać czy działa.:P (jak się nie poprawi napisz mi na pw)

beznazwy1ef.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...