Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] nie widac rang

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema mam serwer nowy 20 slotowy dzisiaj kupiłem wgrałem pluginy itp frakcje permissionsex mcmmo i inne lecz jak napisałem coś na czacie nie było rangi -.-

Jak pisałem cos to bylo to tak

(Realen)lubiebanany

Proszę o pomoc !! daje przez 7 dni +

Opublikowano

W iChat czy tam pluginie odpowiadającym za chat masz dodane +prefix?

Opublikowano

Weź mi ktoś daj linka do permissionsex z rangami albo nie wiem niech powie jak to zrobić bo nie widać rang

Opublikowano

Plugin Factions gryzie sie z pluginami chat typu iChat. Albo usun Factions albo zrob rangi w permissionex.

Jezeli tego nie umiesz podaj cala cawartosc Twojego pliku permissions.yml to zrobie to za Cb :) i jeszcze dobrze by bylo jak bys poda pelna liste pluginow :3

(Sry ze nie pisze ę ą ć itd. Ale pisze ten post z telefonu :P)

rocketnite-sygna.png

Opublikowano

siema mam serwer nowy 20 slotowy dzisiaj kupiłem wgrałem pluginy itp frakcje permissionsex mcmmo i inne lecz jak napisałem coś na czacie nie było rangi -.-

Jak pisałem cos to bylo to tak

(Realen)lubiebanany

Proszę o pomoc !! daje przez 7 dni +

Ściągnij Essentials, daj całą paczkę wraz z EssenatialsChat, lecz wyrzuć EssentialsProtect.

http://dev.bukkit.org/server-mods/essentials/

Najnowsze PermissionsEx również pobierz:

http://dev.bukkit.org/server-mods/permissionsex/

Jeżeli masz starszego bukkit'a to aktualizuj czym prędzej do 1.4.6 + resztę pluginów. W EssentialsChat nic nie musisz zmieniać, rangi pojawią się na czacie pod warunkiem że zrobiłeś je dobrze i bez błędu.

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...