Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Geoning co zamykasz cwaniaku?

rzułf rz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zacznę od tego, że nie piszę mu na pw bo mnie zbyje jak przez tę całą jego kadencje - czyli sranie pod siebie.

http://www.mpcforum....290-U253398.jpg

Idź przekręcać nick gdzie indziej. Brak rokowań na poprawe.

A ja Ci odpowiadam : idź się przypucuj komuś z wyższego szczebla bo masz nasrane w bani i każdy to wie. Pamiętam jak byłeś ZEREEEEM na tym forum i tylko płakałeś jak to Ciebie modzi krzywdzą warnując za darmo. Cóż wiele się nie zmieniło prócz tego, że spadłeś na MINUUUUS. "Srasz we własne gniazdo i toniesz w gówno"

"Brak rokowań na poprawe" ? Daj ankietę dla modów, kidmodów i GM'ów (aby nie było podejrzeń o multi to jeszcze ludzi z rangą typu VIP) z pytaniem "Chcecie mojej degradacji?" Głosy będą lecieć jak szalone w stronę odpowiedzi "TAK, spierdalaj"

Co do "przekręcania" nicku to chyba coś Ci się pomyliło chłopczyku/dziewczę bo każdy ma prawo pomylić nick. Skoro zbanowałeś mnie na 14dni za "przekręcenie" twojego nicku (w regulaminie obraza max 3dni) to muszę przeszukać internet w celu znalezienia dobrego psychologa, bo jeśli Ty nie potrafisz odróżnić pomyłki od umyślnego przekręcenia nicku no to sorry.

NIE ZAMYKAĆ TEMATU chyba, że otworzycie mi temat "Pacman:" bo oczywiście zamknął pajac.

PS Zapomniałem dopisać, że te bany mnie nie bolą bo moge stworzyć kont miliardy jak Keczup.. chodzi o to, że pod wpływem rangi z dzieciaka zmieniłeś się w super dzieciaka vel masz bana bo mogę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...