Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pilne!

Mlodyske

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż czas nagli, a ja dalej nie mam zrobionej obrobki technicznej do podcastu z ktorym chcemy jak najszybciej ruszyc. Szukam osoby ktora zajmie sie obrobka dzwiekowa naszej audycji (Intro oraz inne sprawy). Jesli sa osoby chetne do wspolpracy prosze o zglaszanie w tym temacie swoich kandydatur. Wiecej szczegolow odnosnie samego intra i obrobki dzwieku bede podawal osobiscie na gg jesli ta osoba bedzie zainteresowana. Mysle, ze warto sie postarac, poniewaz najlepszy projekt zostanie nagrodzony statusem V.I.P na mpc.pl jesli osoba bedzie z nami wspolpracowala. Do dzieła ! :)

card.png

Opublikowano

A kiedy zamierzacie ruszyć z podcastem ?

Mam brata ciotecznego ktory pracuje w radio Kielce.

Jakby chcial mogłby pomóc ?

jA Nop

Opublikowano

nowinki to hmm.. najprostrza żecz..

przykład: radioparty.pl

czy oni coś gadają? tylko na temat muzy..

www.cyberparty.pl non stop muza + reklamy reklama by zafundowała forum.. i tak dalej poco nowinki.. za dalsze musisz placic.. a w necie tylko muza muza i muza..

i musisz wiedzec jaka..

z mojej strony tyle.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Z obróbką dźwięku za bardzo nie pomogę, ale testuję ostatnio obsługę xml i mediów w silverlight, także mógłbym zmontować jakiś prosty łidżet na strony internetowe w formie odtwarzacza podpiętego do kanału rss. Można taką zabawkę hostować bez problemu na linuxowych serwerach z obsługą .httaccess.

• 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Fruity loops to na mnie w przedszkolu mówili. (kiepskie , nie ?)

Napisz więcej , zobaczymy co da się zrobić ;]

lolheadz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...