Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[champ] Kennen

sinet114

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was

Mam pytanko co sądzicie o Kennenie ? Jak gram jeszcze go nie widziałem może 2x tylko nie pamiętam. Co o nim sądzicie czytałem ze można nim grac mida solo topa oraz jako adc?

Podajcie mi proszę jego + i - albo innego bohatera za 4800-6300 godnego uwagi

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Kennen:

+Harras

+System escape

+Aoe ulti

+energia

+dobry zarowno pod ad jak i ap.

+passywka dzieki ktorej nakladamy znak burzy i co 3znak stunujemy

-low hp na poczatku gry

sstwc.jpg

Opublikowano

Kennen jest bardzo dobrą postacią, można go robić pod ap albo ad. AP jest bardziej przydatny w tfach i na 1 vs 1 chyba również.

Praktycznie nie da się go zgangować, skille zabierają duży dmg, długo trzyma linię, co chwile stun.

Polecam jeszcze Branda albo Oriannę, ew. Gragasa. również duży dmg, a w late robią miazge. :) ale to już wyższa półka doświadczenia.

Opublikowano

ktos jeszcze sie wypowie

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Co do robienia go pod ad, polecam go na normalnych grach, nie rankedach.

Ogółem fajny jest.

+system energii zamiast many

+dobry harras z q

+niezły system escape

+ stun

+ ulti AOE dmg wraz ze stunami, idealne do tf'ów.

Opublikowano

Kennen pod ad to pomyłka, nie ma przeliczników pod AD, prawie zerowy dmg mamy jako ad carry, ja będąc nafeedowanym(30-11 normalna gra) prawie dmg nie miałem. Pod AP jest taki sobie, prawie 0 dmg ma w każdej fazie gry, jednak ulti AOE dmg + stuny dają dużo.

Opublikowano

Kennen pod ad to pomyłka, nie ma przeliczników pod AD, prawie zerowy dmg mamy jako ad carry, ja będąc nafeedowanym(30-11 normalna gra) prawie dmg nie miałem. Pod AP jest taki sobie, prawie 0 dmg ma w każdej fazie gry, jednak ulti AOE dmg + stuny dają dużo.

Co ty do mnie gadasz człowieku? Co 5aa masz magic dmg + W, stun na stunie, ty mi gadasz, że jest pomyłką?

Kennen - AD

+Pasyw, magic dmg co 5 auto attack

+Esc mechanizm

+Dobra inicjacja

+Stun AoE

+Mobilny

-Bez farmy nic nie ugra.

w83od2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...