Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrywanie wideo z DayZ (ArmA)

Head_Hunter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Poszukuję programu do nagrywania wideo, tak aby NAGRYWAŁ mi grę.

Dlaczego tak zaznaczyłem powyższe słowo? Otóż używałem CamStudio i HyperCam, Frapsa również. Do dwóch pierwszych mam takie zastrzeżenia, że nie nagrywają mi okna z grą - na końcowym wideo widać tylko pulpit windowsa. Kodeki mam pointalowane, próbowałem różnych konfiguracji w tych programach z zerowym skutkiem, nie chcę już mi się z tym grzebać. Fraps je za dużo wszystkiego, jest delikatnie za ciężki na mojego 3-letniego lapka z i3 - szukam czegoś działającego, pokroju HyperCam właśnie :)

Pytam, bo pewnie część z was miała już z tym styczność - osobiście pierwszy raz podejmuję próbę nagrywani z gry. Wcześniej po prostu nie było takiej potrzeby :)

Pozdrawiam!

Opublikowano

Jeżeli chodzi o nagrywanie gier to po Frapsie ( Który strasznie obciąża system ) najlepsza jest AverMedia Live Gamer HD. ( Praktycznie zerowe obciążenie systemu + Nagrywanie w Full HD z 30 Klatkami bez żadnych ścin etc. )

http://pclab.pl/art49971.html

Pozdrawiam.

deadspacewallpaperbysup.png

Opublikowano

Ogarnij Dxtory. Osobiście używałem go do stremowania bo można ustawić okno gry jako source czego w trialowej wersji xsplita nie można. Posiada on możliwość nagrywania etc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...