Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Sterowniki do Radeon HD 4850

Lelon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój problem polega na złej jakości wyświetlanego obrazu. Wczoraj, gdy korzystałem z komputera (filmy na WMP i RealPlayer) wszystko działało, przed wyłączeniem korzystałem z przeglądarki, też nie było żadnych problemów. Gdy dziś włączyłem go po godzinie 16, zauważyłem od razu słabszą jakość oraz mniejszą rozdzielczość obrazu. W ustawieniach karty graficznej, czyli w tym całym programie AMD zniknęły wszystkie opcje, więc wgrałem oprogramowanie z płyty załączonej do karty, opcje wróciły, dało się zmienić rozdzielczość na optymalną, jednak obraz nadal jest jakby lekko zaszumiony. Po aktualizacji sterownika spowrotem problem ustawień wrócił, więc ZNOWU wgrałem sterownik z płyty i rozdzielczość jest ok, jednak jakość pozostawia wiele do życzenia. Karta nie gotuje się, nie ma zwiększonego użycia, wentylator chodzi tak jak powinien. Karta ta siedzi w moim komputerze od sierpnia/ września. System win7 ultimate 32 bit

BTW to od około roku wyświetla mi, że z 4GB RAM dostępne jest 3.25GB. dodam, że mam 2 kości po 2gb ddr2. ktoś może wytłumaczy mi ocb z tym

spongebob1.png

Opublikowano

nie widzę żadnego problemu bo tak ma byc z pamięcią , zmień windows na x64 zobaczysz więcej

możliwe ze karta pada stad takie numery wyczynia

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Wejdź w menedżer urządzeń, ODINSTALUJ (nie usuń) sterownik i pobierz Catalyst 11.12 Beta (najszybsze stery pod HD4xxx)

Co do ramu musisz przeinstalować system na 64 bitowy, pewnie masz 32bit a one max 3.25 gb ramu wykrywają

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...