Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chcesz serwer typu Kwadratowa Masakra 3, ale nie znasz sie na pluginach ?

chris9889

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, jestem Krzysztof i mam 15 lat xD

Niewazne ale mam wam do zaoferowania tryb wspolpracy, otoz ja nie mam teraz kasy zeby kupic sobie taki serwer 20 slotowy, ale znam sie bardzo dobrze na pluginach (nie pisze jeszcze autorskich ale chce zaczac). Wiec moja propozycja jest taka, że jesli szukasz kogos kto ogarnie pluginy na twoim serwerze badz chcesz stworzyc serwer typu Kwadratowa Masakra 1, 2, 3 to napisz pod tym tematem post ;) Mialem juz kilka swoich serwerow mozecie sobie sprawdzic w moich tematach :) Jesli uwazasz ze jestem zlodziejem to powodzenia bo jesli nawet dalbys mi logini haslo ftp do serwera to ja nie moge go ukrasc, poniewaz jest on zarejestrowany na twoj e-mail gdzie mozesz sobie sprawdzic zawsze haslo :) Mam tez gotowa paczke z pluginami Kwadratowa Masakra 3 ktora robilem sam :D Mysle ze znajdzie sie ktos kto poszukuje takiej osoby :P

Pamieć to funkcja emocji ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...