Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura WP w dt

Yoki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. pytanie brzmi co do zmiany co do poprawki zeby zrobic sura wp dt, chodzi mi tylko na wypad do kowala. prosil bym o napisanie 2x jedno gdybym mial robic sam dt z buffem po 30% a drugie jakby ktos wybijal luków

Sura WP 65lev skile ostrze zbrojka i strach m4

eq FMS+9 sr 32 um-6 kd potwora i smirci+3 bony 2 na otrucie, 5 na spowolnienie, i jakis lipny bon

helm od 60lev +6 z 3 bonami w tym 5% na otrucie

zbrojka od 61lev +6 z kd speeda, uchylki i defa +3

buty ognistego ptaka +7 z 1k pż

srebrna branza +9 z bonem 10 do pż

ebony +9 czyste

naszyjnik z lez +5 z 1k pż

napiszcie jeszcze ile musze miec obowiązkowo defa i ataku, co do butów planuje kupic kozaczki +0 z bonem 2kpż lub jak znajde z 1k+pż i 10 do krytyki i ulepszac bodziami

Opublikowano

Napewno musisz poprawic zbroje bo masz +6 ,butki 2 k hp by sie przydały no i mozesz tez roski na defa zalatwic.

I skille conajmniej m7

Opublikowano

Nieumarłe/Strzały/Kryt/Przeszywka

Ja moim ninją mam, 550 defa i około 500-550 ataku. Tyle ci powinno wystarczyć...

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Hmmm..

W ekwipunku bez strzał i nieumarłych nie masz szans zrobienia DT solo i z kimś kto tylko wybija łuki... Polegniecie na pieczeciach :/

Musisz posiadać ok 40-50 na trupy aby je lepiej hitać...

Na strzały z 30%- beda zadawane Tobie obrazenia mniejsze o 1/3

Polecam Tobie także mega wierzchowca. Posiadajac militara, używając Mega Wierzchowca możesz wybrac bonus 150defa. To bardzo duzo i na pewno Tobie sie przyda...

Wartałoby czytać ku Ostrze...

Nie znam twoich możliwości finansowych, ale polece Ci co mozesz wymienic:

Buty zmień na Kozaki +9 z bonusem wbitym na strzały. Doczytałem ze bedziesz je ulepszał, ok...

bransoletka dobra lecz nie wiem czy lepsze były by 20% trupy. Hmm tu już bedzie zależec czy dajesz rade spota na pieczeciach

Załatwisz ebo z 20% trupy lub 15% strzały??

W helmie tez sie przyda 20 trupy. Wiec majac w helmie 20 i np. ebo masz juz 40% na DT. Reszte moglbys zainwestowac w strzały.

Zbroja do kitu ;/ Łatw cos z wiekszym + a dodatkowo kd uniku +4

Zbytnio nie widze sensu abyś na takim lvl robił DT, nie lepiej wbic ten ok 75??

Pozdro

Opublikowano

Nic nie napisałeś o tarczy.. jeśli nie masz jakiejkolwiek na 61lvl +9 to w taką się zaopatrz.

Drugą sprawą są skille, które niestety masz słabe. Podbij je chociaż do M7.

Zbrojkę mógłbyś kupić z hp oraz butki wymienić na skórzane kozaki+9. ;)

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Jak biolog??

hełm kup na 21 +9 20 trupy ( tańszy od tego na 61 )

ebo +9 20 dt

kozaczki +9 kup najlepiej z pz

zbroję zmien na jakąś z pz i strzały albo same strzały chociaz z kd +4

dobij skile na m6 +

tarczą 61 +9 z 20 dt lub 15 blok

Opublikowano

faktycznie zapomnialem o tarczy, mam lwią +9, wiec tak, zrobie jakies kozaki +9 z hp ewentualnie jak nazbieram to +krytyk. na ebony nazbieram i kupie jakies z bonem na strzaly ewentualnie +nieumarle, zbrojke kupie lepszą, + wymienie helm na jakis 20 na dt, ku zamierzam juz ciagle czytac wiec jakos nadrobie, zanim na eq nazbieram to mysle ze wejdzie na m7 do tego czasu moze pare lev wbije a czy 75 wejdzie to nei wiem. co do sprawy z wirzchowcem, ciezko zdobyc certyfikat? ponoc dropi on tylko z metinow i tylko od 19stej do 21? czy jak to wygląda, gdzie najlepiej i najszybciej wydropie i jak dlugo mi to zajmnie. i czy mam go na stale?

Opublikowano

Ja bez dropu z IS jakos wydropiłem kilka razy.

Podrop troche. Mi to zajmował prawie miesiac prawie codzinnej gry od 19-21 aby wydropic kilka wierzchowców. Zalezy ten na jakim servie grasz. Ja na s26 gdzie jest mocno zaludniony.

Polecam Ci kupno na buffa itemkow 8/12inta, ktore znajduja sie w broni i tarczy.

Przed Toba duzo roboty aby robic solo dt. Jak bedziesz gral z dobrymi rezultatami to na wakacje a nawet wczesniej i to duzo wczesniej Ci sie uda

Opublikowano

a wierzchowiec jest na stałe? cos o tym czytalem lecz juz do konca nie pamietam, cos tam bylo ze co 2-7 dni trzeba przedluzac czy cos, nie wiem czy dobrze pamietam. wiec mozna tak jakby zrobic na stale?

Opublikowano

Hmmm..

W ekwipunku bez strzał i nieumarłych nie masz szans zrobienia DT solo i z kimś kto tylko wybija łuki... Polegniecie na pieczeciach :/

Musisz posiadać ok 40-50 na trupy aby je lepiej hitać...

Na strzały z 30%- beda zadawane Tobie obrazenia mniejsze o 1/3

Polecam Tobie także mega wierzchowca. Posiadajac militara, używając Mega Wierzchowca możesz wybrac bonus 150defa. To bardzo duzo i na pewno Tobie sie przyda...

Wartałoby czytać ku Ostrze...

Nie znam twoich możliwości finansowych, ale polece Ci co mozesz wymienic:

Buty zmień na Kozaki +9 z bonusem wbitym na strzały. Doczytałem ze bedziesz je ulepszał, ok...

bransoletka dobra lecz nie wiem czy lepsze były by 20% trupy. Hmm tu już bedzie zależec czy dajesz rade spota na pieczeciach

Załatwisz ebo z 20% trupy lub 15% strzały??

W helmie tez sie przyda 20 trupy. Wiec majac w helmie 20 i np. ebo masz juz 40% na DT. Reszte moglbys zainwestowac w strzały.

Zbroja do kitu ;/ Łatw cos z wiekszym + a dodatkowo kd uniku +4

Zbytnio nie widze sensu abyś na takim lvl robił DT, nie lepiej wbic ten ok 75??

Pozdro

Jaja sobie robisz? ja mam 70 Wpka bez bonusu na strzały jedynie w Fmsie mam 31średnie i 20 % na DT i to tyle , DT robie sam ;> Strach g zbrojka g ostrze G5 i starcza. Myśle że ci też powinnno.

Ps. Defa mam 700( Z wierzchowcem 850 )

Robie intra/avatary/tła dla Youtuberów!  :)
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV

GG 50528323! :ninja: 

Opublikowano

No super ze dajesz rade :)

Ale jak by zainwestował troszkę w strzały to by mu sie nic nie stalo a zyskałby.

Co do trupów to potrzebuje ich na pewno, musi je z deka szybko wybija a ostrze m4 duzo mu nie pomoże.

Opublikowano

dobra, mysle ze juz wszystko wiem. dziekuje za wypowiedzi :) mozna zamknac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...