Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mordercze wyspy[Zapowiedz][wh]

gackowaty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

To nie Kwadratowa masakra to Mordercze wyspy

prawie podobne zasady ale inne!

Sa dwie wyspy male

Graczy max na serwie 6! Narazie

Mozliwe sa Vipy! Jest druzyna Niebieska i Różowa

Jest 1-tydzeni na serwie pokuj na 3-dni walki inne pluginy nisz

na kwadratowje maskrze.

IP serwa

[za 5 dni ogarniamy mapke i pluginy]

Pluginy

Dobrane do typu serwera

Ludzie od serwa

Rrrr-HeadAdmin

Zanhead-Admin

Podanie:

Nick:

wiek[14lat do 16]

cos o sobie[3min zdania]

dlaczego ty[5min zdani]

Skype[tak lub Nie]

Start juz niedługo!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

nick-domil1111

wiek-15lat

coś o sobie-jestem 15 latkiem gram w gry przeważnie mc około 4 godz tygodniowo

dlaczego ja-poznieważ lubie tego typu server chciałbym wejśc na białą liste

skype-superdomil

coś o sobie-Jestem 15 latkiem. Gram około 4 godz.Przeważnie w minecraft

dlaczego ja-ponieważ lubie tego typu servery.Lubie sie dzielić surowcami.Pomagać innym graczom.

poprawiona wersja

i co za ile ip

Kliknij spodoba co się

b59c2d66786fd5a5b00ad310a2a763ef.jpg

Opublikowano

Nick:Tajem

cos o sobie:Mam naimię błażej. Lubie Mpcforum. i Nagrywam na YT

dlaczego ty: Bo szukam serwera z podobnym znaczeniem jak KM3

|Do własciela:Mam ogarniete pluginy na KM3|Jakby chciał niech pisze na PW podam mu swojego skype|

www.europecraft.eu

Opublikowano

Nick: PMRMinecraft

coś o sobie: jestem ogarnięty nie greefuje, nie wyśmiewam się

dlaczego ty: Szukam serwerów typu kwadratowej masakry, i jestem lepszy w ortografii niż ty (z dyktanda dostałem 6).

Daj lajka. Miłego dnia

Opublikowano

PODANIE:

Nick: TheBodziak

Coś o sobie: Nazywam się Damian Jesetem spory czas na Mpc i poszukuje tego typu serwerów na których można świetnie się bawić.

Dlaczego Ja: Jestem dobrym graczem minecraft(moje zdanie).Jestem średnim budowniczym ale jak ktoś mi powie co mam

zbudować to zbuduje wszystko.Szukałem tekiego serwera na ,którym gra nie dużo ludzi.

Opublikowano

widzę iż kidy już się zgłaszają,ja bym na waszym miejscu na serwer który prowadzi kid z wiekiem m.in. 10/11 lat (można stwierdzić po ortografii) bym nie grał

KckC7.jpg

Opublikowano

Witam.

Nick: MrCreeper

Coś o sobie: Jestem ogarnięty. Znam dosyć dobrzę ortografię. Gram w minecrafta rok. Mam na imię Kuba.

Dlaczego ty: Pomagam innym graczą. Dziele się surowcami. Gram dosyć długo w Minecrafta. Czasami siedzę po 5-6 godzin. Uwielbiam grać w Minecrafta.

Dziękuja za przeczytanie i życzę miłego dnia.

sseekj.jpg

Opublikowano

Nick:Viezzel

Imię:Kamil

Skype: Tak. Podam na PW ze względu na pojawienie się w nich danych osobistych.

Staż w mc: Od wersji Minecarft Beta 1.3

Coś o sobie: Jestem bardzo kreatywną osobą. Moim hobby jest informatyka (Dokładniej Grafika 3D). Lubię współpracę oraz kulturę. Zachowuję ortografię.

Dlaczego akurat nasz serwer?: Na forach znajdujemy dużo "słabych" serwerów. Głównie za sprawą nieudolnych administratorów, niepotrafiących zadbać o dobro gracza. Myślę, że ten serwer będzie szedł daleko i jeszcze dalej, ponieważ wymagania nie są typu : Mikrofon z auchanu za 9zł, który trzeszczy jak odkurzacz w moim pokoju. Szukałem inspiracji i chyba ją znalazłem...

PS: Mam mikrofon Creative Fatality Games. Dobry komputer AMD FX 8120 oraz Radeon 7870. Dodatkowych informacji udzielę na PW ze względu na fakt, iż "czyta" mnie spora liczba osób, a bezpieczeństwa nigdy za wiele :)

Opublikowano

nick-domil1111

wiek-15lat

coś o sobie-jestem 15 latkiem gram w gry przeważnie mc około 4 godz tygodniowo

dlaczego ja-poznieważ lubie tego typu server chciałbym wejśc na białą liste

skype-superdomil

coś o sobie-Jestem 15 latkiem. Gram około 4 godz.Przeważnie w minecraft

dlaczego ja-ponieważ lubie tego typu servery.Lubie sie dzielić surowcami.Pomagać innym graczom.

poprawiona wersja

i co za ile ip

Kliknij spodoba co się

b59c2d66786fd5a5b00ad310a2a763ef.jpg

Dodany

Coś o sobie: Jestem bardzo kreatywną osobą. Moim hobby jest informatyka (Dokładniej Grafika 3D). Lubię współpracę oraz kulturę. Zachowuję ortografię.

Dlaczego akurat nasz serwer?: Na forach znajdujemy dużo "słabych" serwerów. Głównie za sprawą nieudolnych administratorów, niepotrafiących zadbać o dobro gracza. Myślę, że ten serwer będzie szedł daleko i jeszcze dalej, ponieważ wymagania nie są typu : Mikrofon z auchanu za 9zł, który trzeszczy jak odkurzacz w moim pokoju. Szukałem inspiracji i chyba ją znalazłem...

PS: Mam mikrofon Creative Fatality Games. Dobry komputer AMD FX 8120 oraz Radeon 7870. Dodatkowych informacji udzielę na PW ze względu na fakt, iż "czyta" mnie spora liczba osób, a bezpieczeństwa nigdy za wiele :)

Dodany

Witam.

Nick: MrCreeper

Coś o sobie: Jestem ogarnięty. Znam dosyć dobrzę ortografię. Gram w minecrafta rok. Mam na imię Kuba.

Dlaczego ty: Pomagam innym graczą. Dziele się surowcami. Gram dosyć długo w Minecrafta. Czasami siedzę po 5-6 godzin. Uwielbiam grać w Minecrafta.

Dziękuja za przeczytanie i życzę miłego dnia.

tak

PODANIE:

Nick: TheBodziak

Coś o sobie: Nazywam się Damian Jesetem spory czas na Mpc i poszukuje tego typu serwerów na których można świetnie się bawić.

Dlaczego Ja: Jestem dobrym graczem minecraft(moje zdanie).Jestem średnim budowniczym ale jak ktoś mi powie co mam

zbudować to zbuduje wszystko.Szukałem tekiego serwera na ,którym gra nie dużo ludzi.

dodany

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...