Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga]Marselo

Netrodal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najpierw dam link:

http://www.mpcforum.pl/topic/813433-b4rt4z-%3B/

Pan marselo jest slepy albo udaje glupiego,gdzie w tym podaniu bylo nie(nie liczac konfitury).Jakie watpliwosci?aktywnosc byla zawsze,nie ma zastrzezen,a ty odrzucasz.

Drugi powod skargi:

http://www.mpcforum.pl/topic/798941-mentorciasteczkomen/

Teraz wkleje tekst marselo:

Mamy przeprowadzać rekrutacje na podstawie wypowiedzi samych moderatorów oraz GM? Bez sensu. Mentor ma pomagać głównie użytkownikom i dlatego ich głos jest najcenniejszy. Ta ranga była tworzona głównie pod zwykłych szarych użytkowników, którzy pomagają na forum nie oczekując nic w zamian. Właśnie dlatego do aplikacji moderatorów podchodzę bardziej rygorystycznie i oni musza wykazać trochę większą aktywność. Nie jest trudno odróżnić głosu po koleżeńsku od zasłużonej opinii. Powtarzam po raz kolejny, że patrzę jedynie na konstruktywne głosy. Na posty typu "tak, bo go widać" nie zwracam nawet uwagi. Głosowanie ma być podpowiedzią przy wyborze, jest cenną wskazówką, ale nie przesądza o odrzuceniu, czy przyjęciu aplikacji.

Raporty przy ocenie nie mają miejsca bytu. To nie aplikacje na KidModeratorów. Tutaj liczy się pomoc, a nie raporty. Mamy przyjmować nowych mentorów, bo moderator widzi, że dana osoba wysyła masę raportów? Paradoks. Data rejestracji jest ważna, bo potencjalny Mentor musi mieć jakiś staż na forum, aby poznać podstawy jego działania, co tutaj się dzieje etc. Nie wymagajmy też przy tym, aby ktoś musiał czekać pół roku, aby napisać aplikację.

Co jakiś czas sprawdzam, czy Mentor wykonuje dobrze swoja pracę. Jeśli widać, że nie jest zainteresowany swoją pracą na forum dostaje ostrzeżenie, jeśli to nie poskutkuje zostaje zdegradowany. Jeśli widzicie, że taka sytuacja mam miejsca w przypadku jakiegoś Mentora możecie śmiało pisać do mnie na pw, każdą sprawę rozpatrzę. Nie jest powiedziane, że MK musi być jeden. Na razie ludzie w tej grupie muszą się trochę dotrzeć, na pewno wielu odejdzie i wielu jeszcze dołączy. Każdy powinien dostać swoje 5 minut i pokazać się z jak najlepszej strony. Projekt niedługo nieco rozwinie swoje skrzydła, możliwe, że ktoś dostanie szansę na MK, ale na razie nic takiego nie planuję. ;-)

Paradoks,sam decyduje o wszystkim ale jednak mowi o tym ze nasz glos jest najcenniejszy.

Teraz co do drugiego linku,nikt nie byl na tak,a jednak dostal mentora.

Dlatego prosze o odwolanie decyzji tego jakze GM'a w zwiazku z aplikacja b4rt4z'a.

sstwc.jpg

Opublikowano

Zgodzę się z tym co napisałeś, ale to nie dział do skarg. Jesteś długo na forum i zapewne wiesz, że więcej można ugrać na pw z Marselo i Adminem niż tu.

Opublikowano

Boże, widzisz, a nie grzmisz.Marselo jest mentor Koordynatorem i jeżeli widzi, że kandydat nie nadaje się na mentora, to raczej logiczne, że go nie przyjmie.

Edit:

Paradoks,sam decyduje o wszystkim ale jednak mowi o tym ze nasz glos jest najcenniejszy.

Zacznij rozróżniać "najcenniejszy" od "najważniejszy".

Marselo ma decydujący głos w kwestii mentorów.

Opublikowano

Boże, widzisz, a nie grzmisz.

Marselo jest mentor Koordynatorem i jeżeli widzi, że kandydat nie nadaje się na mentora, to raczej logiczne, że go nie przyjmie.

Marselo to tez czlowiek,zdarzaja sie wpadki,ale teoretycznie on sam decyduje a nie uzytkownicy.

@Zavetti,jestem na forum dosc dlugo by o tym wiedziec,ale dla mnie nie jest to drobna sprawa.

sstwc.jpg

Opublikowano
Boże, widzisz, a nie grzmisz.

Ludzie...

Po 1. To nie jest dział od skarg, a kysz na pw z tym.

Po 2. Ma do tego prawo i nic tego nie zmieni... Jeśli coś Ci nie pasuje to przedyskutuj z nim na pw.

Opublikowano

Ludzie...

Po 1. To nie jest dział od skarg, a kysz na pw z tym.

Po 2. Ma do tego prawo i nic tego nie zmieni... Jeśli coś Ci nie pasuje to przedyskutuj z nim na pw.

Nie ma takiego dzialu jak skargi,a ze widzialem jak ludzie tu pisali swoje skargi to sam tez napisalem tutaj.

Po za tym nie tylko ja chce wyjasnienia i nie ma czegos takiego ,,bo moge'' sam napisal ze uzytkownicy maja najwazniejsze glosy a robi cos zupelnie odwrotnego.

A wgl to co to za dyskutowanie na pw?On mi zawali jakas odp. typu ,,bo moge'' i mam byc tym usatysfakcjonowanym?No way.

sstwc.jpg

Opublikowano
sam napisal ze uzytkownicy maja najwazniejsze glosy a robi cos zupelnie odwrotnego.

Teraz weź głęboki oddech, uspokój się i przeczytaj to, co napisałam wyżej.

Głosy użytkowników są ważne, ale nie decydujące.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...