Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bedzie 5 Pomocy

RychhU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam hacka 5.0 mam zainstalowane net.framework 3.5 mam wlaczam przez te obejscie i dalej nie dzila pomoże ktos

a jeszcze coś czy jak wlaczam przeż obejscie to mam skrot na pulpicie powinien wlaczać sie torrento ?

Opublikowano
Mam hacka 5.0 mam zainstalowane net.framework 3.5 mam wlaczam przez te obejscie i dalej nie dzila pomoże ktos

Dednij albo przejdz przez TP.

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

wklej jeszcze raz obejście bo nie powinno sie tak dziac

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

wiem co jest ten metin,bin mam caly na biala jak chce otworzyć to pisze ze mam wybrać program w którym mam go otworzyć prosze o pomoc !!!

Opublikowano

Witam ja sie juz doloncze do posta... i ja wlanczam MH 5.0 i dziala i posiadam net framework 3.5 tylko gdy wlanczam Move speed lub attack speed itd.. to mi odrazu zeruje i postc sie wiesza... a gdy uzywam pickup i chce podniesc przedmiot to wyskkuja mi znaki zapytania i wyawala mi gre.... dodam jeszcze ze mam system Vista64 i inne hacki tej firmy np. Mh 4.0 mi chodza

narutot.png
Opublikowano

spróbuj reinstal metina mi to pomogło, bo wgl. nawet na obejściu mi hacki nie działały a jak działały to od razu wieszało mi kompa; ) reinstalowałem metina i wszystko oK jest.. spróbuj też

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...