Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybka pomoc. daje like

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam potrzebuje do dzisiaj do 20 program w dev c++ ktory bedzie powiedzmy rysował kola olimpijskie które nastepnie beda sie przemieszczac po monitorze. Albo jakis inny program graficzny i bardzo bym prosił odrazu ze zdjeciem efektu poniewaz mi przestał dzialac kompilator do tego mam wazny wyjazd i nie moge teaz tego zrobic a program potrzebuje najlepiej do 20

Za pomoc daje limik like;)

Opublikowano

"W Dev C++"? To jest tylko środowisko programistyczne, program można napisac w jakimkolwiek innym. Po drugie robienie takiego programu to nie takie hop siup i lajki tu nie pomogą: trzeba wybrac bibliotekę, zrobic grafiki, najlepiej z przezroczystością, do tego obsługa myszy. A poza tym jak kompilator przestał ci działac to możesz pobrac inny, pełno jest tego w necie, zresztą nie wiem czy Dev C++ nie ma kilku. No i jak to tylko kwestia kompilatora to możesz przecież wstawic kod i poprosic o kompilację, lub zrobic ją online, chocby na tej stronie: http://codepad.org/

Inną sprawą jest to, że ten temat łamie regulamin forum - "Nie prosimy o gotowce".

userbar.png
Opublikowano

Dobra up dałem rade.... chodzilo mi o to ze nie chcialem kto wie jakiego programu tylko napisac powiedzmy 10linijek dla figur zeby zrobila sie jakas rzecz i zeby ona sama powiedzmy sie obracala znalezlem sobie w necie taki program i dalem bez testowania na szczescie sie udalo:)

A program nie dzialal poniewaz zadna biblioteka graficzna nie chciala mi dzialac.

Do zamkniecia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...