Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kolejna aktualizacja?Coś jest chyba nie tak?Kbot

Aluminiowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czekamy na aktualizację a tu macie powód aktualizacji mówiąc krótko zmniejszyli kosmiczne ceny CPU slotów zmienili kolejność pasków HP i dodali potwierdzenie zakończenia misji:

Witajcie Kosmiczni Piloci !

W dzisiejszym dniu nie tylko obniżone zostały ceny slota CPU, ale także dodano dwóch zmian, których chcieliście i które Wam pomogą.

Okno "Misji" w grze otrzymało opcję potwierdzającą sytuację, gdy chcecie przerwać misję. To pomoże w nieprzemyślanym przerywaniu misji.

Inną zmianą w grze jest porządek wyświetlania pasków stanu osłon, hp i nanoposzycia. Swego czasu zapytano wszystkich Was, abyście w głosowaniu wybrali kolejność wyświetlania się tych pasków i bazując na rezultatach dokonano modyfikacji kolejności ich wyświetlania (od góry do dołu): Hitpoints - Osłona - Nanoposzycie.

...

Lagujemy,

Wasza ekipa LagOrbit

Opublikowano

BP mogliby dac rekompensate za hłam i wyzysk ,ktorym sie kieruja ,co mi z tych opcji ,ktore zmienili?NIC tylko na aktualizacje bota znow czekac...ehh lepiej po pracy wypic piwo-Wasze zdrowie

Opublikowano

jak w temacie-wiecej aktualizacji niz tego bocenia-Was tez to irytuje?

tego co mi wiadomo jest ten skrypt co patrzy ile godzin śmigasz w darka ... jak duzo to cie uznają za bota .. i pewnie dla tego są te aktualizacje bo mogą w tej chwili własnie sprawdzać boty ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...