Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Macro

OneDaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy aby posiadać jakieś macra (na no-recoila szczególnie ^^) muszę mieć odpowiednią myszkę do tego? Czy macro można wgrać na dowolną?

Opublikowano

z macrem do myszki bez macra (czyli np szajsu za 25 zł z biedronki) ciężko znaleźc o ile wogole istnieje, najlepiej kup A4 Tech x747 , ma makro, 3600 DPI, macro jest free i w pełni programowalne, jest tez pare standardowych odrazu ;) pół roku temu dałem 100 zł , teraz może taniej sie dostanie w media markcie.

@Death Notis, nie wykrywa jako macro bo to nie jest no recoil no spread tylko hook bodajze, albo coś, bo ma radar i wogole, za takie cos czy tweakera niektore servery kickaja ktore maja MD5TOOL czy cos takiego :) a jak przegniesz z liczbą kicków masz bana, wiec sie nie sraj. macro nie jest wykrywalne dotychczas.

Opublikowano

z macrem do myszki bez macra (czyli np szajsu za 25 zł z biedronki) ciężko znaleźc o ile wogole istnieje, najlepiej kup A4 Tech x747 , ma makro, 3600 DPI, macro jest free i w pełni programowalne, jest tez pare standardowych odrazu ;) pół roku temu dałem 100 zł , teraz może taniej sie dostanie w media markcie.

@Death Notis, nie wykrywa jako macro bo to nie jest no recoil no spread tylko hook bodajze, albo coś, bo ma radar i wogole, za takie cos czy tweakera niektore servery kickaja ktore maja MD5TOOL czy cos takiego :) a jak przegniesz z liczbą kicków masz bana, wiec sie nie sraj. macro nie jest wykrywalne dotychczas.

Też mam tą myszkę ! Polecam ! Bardzo fajna :)

Opublikowano

O co chodzi z tymi macrami na no-recoil?

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

chodzi o to, że każda bron ma odrzut w roznych kierunkach przy strzale. Usrawienie makra polega na tym, że trzymajac np. rolke czyli guzik na ktory jest ustawione makro nie musimy przesuwac myszki aby ciaglym ogniem strzelac w jedno miejsce.

Ustawiamy to w ustawieniach myszki. Konkretnie np. pierszy strzal odrzuda bardziej w gore, wiec w makro ustawia sie, aby po strzale przesuwalo o dana wartosc w kierunku przeciwnym do odrzutu.

Jest to zabronione, lecz nie do wykrycia, dlatego (niestety) nikogo za to nie banuja. Sam mam A4Tech x747 blue oscar, ale nie korzystsm z tego makra, jedynie na guzik pod kciukiem mam zbindowany nóż. Ogolnie nie wiem po co ludzie używaja makra na no recoil. Psuja sobie fun z gry, kosztem nic nie znaczacych stat.

Opublikowano

O to ciekawe. Dzieki za wytlumaczenie.

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...