Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebny hacker ! pilnie !

GanerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

tak jak w temacie :D

poszukuję hackera który potrafiłby złamać hasło do folderu to ja się na tym kompletnie nie znam a jest to dla mnie bardzo ważne

PS jeśli zły dział to sorki i proszę o przeniesienie

1363095337-U286162.png
Opublikowano

odpuść sobie, nikt ci nie zrobi dopóki nie siedzi przy komputerze na którym jest folder , zwłaszcza jak zablokowany bitlockerem to na 100% nie odszyfruje a to kosztuje

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

to się włam na serwer a nie do katalogu jak piszesz !

nikt dla byle śmieci nie będzie popełniał przestępstwa

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Nie chodzi o włam na serwer, a o to, że każdy może pobrać folder, ale po pobraniu trzeba mieć hasło, aby mieć dostęp do jego zawartości.

robem cenię sobie Twoją pomoc, ale czasami roztrzepany jesteś i piszesz od niechcenia

;)

Opublikowano

@UP

Nie zgadzam się. Jak chcesz na chomikuj złamać hasło do folderu to musisz się włamać. No i wiadomo, nikt za nic przestępstwa nie popełni.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Nie chodzi o włam na serwer, a o to, że każdy może pobrać folder, ale po pobraniu trzeba mieć hasło, aby mieć dostęp do jego zawartości.

robem cenię sobie Twoją pomoc, ale czasami roztrzepany jesteś i piszesz od niechcenia

;)

dokładnie tak jak xtie powiedział. o to mi chodzi

1363095337-U286162.png
Opublikowano

nie

chce włamać się do FOLDERU w serwisie chomikuj czyli włamać się trzeba NA SERWER by mieć dostęp do plików w nim, każdy folder w serwisie jest jego częścią, serwer przechowuje hasła

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

nie

chce włamać się do FOLDERU w serwisie chomikuj czyli włamać się trzeba NA SERWER by mieć dostęp do plików w nim, każdy folder w serwisie jest jego częścią, serwer przechowuje hasła

chodzi mu o folder, który już ma na komputerze, ale jest zaszyfrowany, ja tak zrozumiałem :P

spongebob1.png

Opublikowano

nie

wyżej masz wyjasnione o co mi chodziło...
1363095337-U286162.png
Opublikowano

zacznij myśleć, na dysku to no może mieć link do folderu z serwisu a nie zahasłowany folder z jego zawartością z serwisu ! zawartości folderu nie ściągnie bez hasła do folderu na stronie www , nawet jak sie doda zahasłowany folder do swojego chomika by mieć dostęp do plików w folderze TRZEBA ZNAĆ HASŁO DO FOLDERU

temat robi sie bez sensu bo jedyna rada to włamać sie na serwer a niektórzy nie potrafią pojąć tak prostej rzeczy że hasła sa przechowywane na serwerze chomikuj !

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...