Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]kinect czy nie?

MrPrzemo01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam zlalazlem oferte na allegro xbox 360 nowy 250gb z kinectem za 699zl oplaca sie? i czy wgl oplaca sie jeszcze kinecta kupywac?

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

Opłaca się.

na xboxa 720 jeszcze trochę poczekamy a nawet jak wyjdzie to na początku będzie bardzo mało gier.

Więc polecam CI kupić 360.

Opublikowano

wlasnie nie wiem bo kupilem nie dawno psp i sie zalamalem i teraz je sprzedaje i mam zamiar kupic cos lepszego a czy na xboxie nie zawiode sie tak jak na psp?

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

ja mam klocka od 2 lat i 0 awaryjnosci niz nie zgrzyta itd a kinect fajna sparawa ja po 30 min to ledwo dysze:-) kup a nie pozalujesz w dodatku za taka cene :-)

^_^

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

Nie, ponieważ Xbox to konsola stacjonarna dzisiejszej generacji, i gry wychodziły, wychodzą i będą wychodzić, a PSP to (niestety) handheld na którego gry już nie wychodzą, lub bardzo mało.

Opublikowano

kurde stoi przy mnie brat i mowi kup se telefon lub tableta z androidem nie wiem kurde bo teraz co chwile wychodzi cos fajnego kupie xboxa a za 2mies wyjdzie jakas konsola co wygloda jak glowa

Opublikowano

co ci da tablet? ja mam i wykorzystuje go tylko do przegladania interetu badz sluchania muzyki a na xboxiensobie pograsz itd :-)

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

na tableta jest ls 12 :O nfs itd na xboxa tez ale xboxxa nie przenosze

Opublikowano

Bierz xboxa, opłaca się. Kinect jest fajny, ogolnie gra sie przyjemnie, czasem się nudzi ale 2h na dzien spokojnie bedziesz grał.

A i nie polecam Ci kupować telefonu do gier zamiast konsoli, jak już coś to ps vita, ale na tabletach nie gra się tak samo :D Sam mam telefon z androidem, lecz jak gram w jakies gry to przeszkadza sterowanie, i ogolnie mały ekran troche.

Opublikowano

ps vita byl nie wypalem bo co gry te same co na psp a dodatki typu dotykowy tylni panel dotykowy ekran i poprawiony system nie zbawia mnie do kupna tej konsoli

Opublikowano

ty czlowieku nabijasz posty piszac bezsensowe posty...

Opublikowano

ty czlowieku nabijasz posty piszac bezsensowe posty...

Kto tu nabija posty :) ? pisząc mi że ja nabijam posty .... żeby nie było offtopu to kupuj bo za taką cenę się opłaca

RMCF

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...