Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] dreszcz vs pancerniszczyciel

Gość Mateu5z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka jutro mam zamiar kupić jedną z tych dwóch snajperek :) bardzo mi sie podoba pancerniszczyciel :) ale duzo dobrego uslyszalem o nowej snajpie Dreszcz :) czy ma ktoś tą snajpe i moze ja opisać :D?

Opublikowano

Dreszcz to ta nowa snipa, co dodali ją na święta?

Ja bym na twoim miejscu brał panzerniszczyciela.

Musisz sobie tylko kupić powiększenie magazynku, bo z 1 ammo ciężko się z tego gra.

Panzerniszczyciel to dużo lepsza snajperka od dreszczu.

Ma największe obrażenia za wszystkich.

Strzałem w głowe zabiera ok. 90, jeśli masz tego skilla zwiększającego dmg na 5.

I do tego możesz zniszczyć czołg.

Stajesz sobie na górce i strzelasz do pojazdów, a oni nie mogą ciebie trafić, bo jesteś ukryty.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

za duzo sie nie dowiedziałem czekam na więcej :)

Opublikowano

pancerniszczyciel dobry na pojazdy i piechote, ale na właśnie ma tylko jedno ammo =.= dreszcz nie wiem co to podobno to reskin podstawowej broni tylko ma takie coś co spowalnia przeciwnika ja bym ci rodził kupić uber strzelacza sfefana czy jakoś tak

11793260_452992293.jpg

Opublikowano

Zdecydowanie Pancer(...), nie dość, że jest śmiercionośną bronią dla pojazdów to i również dla ludzi. Jeżeli jeszcze dodamy do tego dodatkowy magazynek z warszatu to w rękach sprawnego gracza jest nie do powstrzymania. Przyda się do niej LR Pistol jako druga broń, głównie do dobijania.

Opublikowano

z tych dwojga bierz panzeniszczyciela (posiadam go z powiekszonym magazynkiem miecie mozesz bic w pojazdy i z daleka sciagac czolgi itd ma kolosalne obrazenia ) co do dreszczu spowolnienie ładne tylko czy warto tyle tracić aby kogoś spowolnik kogo tak czy siak sciagniesz na ~2 strzały

Opublikowano

a powiedzcie mi jutro kupie okolo 10.5k czy opłaca sie kupywac pancerniszczyciela i do tego próbowac dropnąc magazynek ? czy moze zostac przy snajpie takiej jaka mam czyli SVD :) dodam ze oprocz tej broni nie mam nic super/uber :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...