Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pliki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam dobrych w miarę odbugowanych plików serwerowych bo chciałbym postawić na dedyku i potem serwer otowrzyć i potrzebne mi w miarę dobre pliki na dedyka chodzi mi głównie : o to nowe mapk i nowe bronie zbroje ciekawe rzeczy . Miałem pliki Terenz\o syf jak ich mało i full bugów miałem z tąd prawie all pliki na swoim dedyku i same gówno albo nie działające albo pobugowane.

I chciałbym jakieś dobre plikina dedyka z nowymi mapkami zbrojami broniami i clientem aby było all widzieć a jeśli nie ma takich to nawet kupie od kogoś jeśli ma dobre fajne proszę poratujcie jakimiś plikami :( w miarę zapłacę nawet za nie jak będą ciekawe :( :( Przepraszam za moje wyrażenia ale jestem wkurzony bo same syfy publikują :(:(

Opublikowano

Jeżeli tak uważasz, to stwórz własne pliki serwerowe, a nie te gówno, to gówno, to takie, to srakie.

Bo Ci się wszystko nie podoba, jakoś jest tyle dedyków, ludzie bazują na takich plikach, a Ty narzekasz i ten Twój cały ''dedyk'' to będzie jeden wielki niewypał, pewnie nie masz o tym bladego pojęcia, a piszesz takie rzeczy, żeby kogoś oczernić, jak coś Ci się nie podoba, to Twój problem, naprawić niczego sam nie umiesz, więc nie znasz się kompletnie na niczym.

Lepiej odpal sobie hamachi i się pobaw, bo ten dedyk, to będzie strata czasu i szkoda serwerowni marnować na jakiegoś nieudacznika, który krytykuje innych i nic mu się nie podoba.

Oni się starali chociaż, a Ty chcesz mieć gotowca, to zrób go sam i nie będzie ''zbugowane i gówno'' ...

Gotowca, pliki i klient, może jeszcze serwer Ci ktoś ma zrobić i dać?

Bo na prawdę, Twoja wypowiedź jest żałosna.

Prosta rada- zrób to sam, mnie się coś nie podoba, to siedzę i kombinuje jak coś zrobić, a nie a ja chce gotowca dajcie link bo same gówna, to wynika z Twojej wypowiedzi, zastanów się 2 razy zanim coś takiego napiszesz. Pozdrawiam.

Opublikowano

Hahahahahaha, gotoowca na dedyku hahahahahahahaaahahaha typie na dedyku wszystki się robi samemu

chce w miarę wgrane rzeczy a resztę sam dobie dodam :) ale w miar zeby były nowe mapkl zbroje:) niechce pro gotowców tylko żeby kilka mapek nowych bylo nowości jak coś mogę nawet kupić take pliki :( a resztę sobie sam mogę dodać

Opublikowano

Tak jak wszyscy. Zrób sobie swój własny syf. Poniższy tutorial Ci w tym pomoże.

http://www.mpcforum....wym-freebsd-82/

Serwer mam postawiony !!!!!!!!!! ale chodzi o to że jak wgrywam mapki czy coś innego to nie działa dlatego chciałem od kogoś kupić najlepiej pliki jakieś z mapkami zbrojami nowymi. :( a resztę inne sam bym sobie ogarnął

P.S Temat do zamknięcia :)

Opublikowano

Jak chcesz jeszcze inne pliki to masz te

http://www.mpcforum.pl/topic/652473-tutdl-pliki-serwerowe-2011-vdi-by-kociol/

i zamykam na prośbe

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...