Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Janna vs Malphite vs Taric vs Zilean (nie mogę się zdecydować)

kaszkul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Janna- Bardzo łatwo ją "rozwalić" oraz ma mały dmg

Malphite- Jest czasami na rankedach, coś jak półtank

ZIlean- Nie wiem ale nikt prawie nim nie gra czyli moze byc un-powered

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*

Opublikowano

Janna vs Malphite vs Taric vs Zilean (nie mogę się zdecydować)

Janna ap = op. Musiałem iść raz solo top janna bo cho strolowal idac na supporta. Kocham rankedy z noobami. Wygrałem linie vs wukongowi. Jeśli ogarniasz ją to naprawde może zmienić TF

Malphite = bardzo dobry solo top. Trudny do przejścia. Dużo osób mówi że teemo to dobry counter pick ale troche magic resist i defensywna farma a na 6 levelu pada na combo.

Taric = Najlepsze support w grze wg mnie. Potrafilem zostać sam vs 3 przeciwnikow na rankedzie. Dałem rade ubić anivie i dac czas dla teamu zeby wrócił do gry.

Zilean = Najlepszy support do nękania przeciwnika. Jeśli idzie pod ap potrafi z 2x Q zabrać pół hp adc. Czasem nawet wiecej. Jest to mocny pick ze wzgledu na ultimate który często ratuje dupe w tf adc.

@edit. Zileanem można uciekać pół mapy bo ma instany ghosta. Zapierdziela jak głupi i jednym spelem mozna to odnowić. Do tego jego ultimate ma bardzo duży przelicznik z AP. Dla mnie niedoceniany support

bez yt.

Opublikowano

Maplhite jest prawie za kazdym razem banowany na rankedach, a co za tym idzie bardzo dobry. Jego ulti świetnie się nadaje do tfów, + slow i op tarcza co kilka sekund. doskonały solotop.

Jeśli chodzi o supporty to bierz Tarica, stun + dobry heal. Janna jest też dobra, ale łatwo nią gre spartolić przez ulti, do którego trzeba dość dużego doświadczenia.

Opublikowano

Malphite all the way.

+Ulti idealne do inicjacji team fight'ów

+Slow + harras z q

+Dodatkowy armor

+Łatwa i przyjemna farma

+Pasyw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...