Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

INFO Uwaga na aukcje na allegro!

MedykMatyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Zaraz pewnie odezwie się X osób z tekstami "Amerykę odkryłeś" itd., więc mogą one już wyjść.

Ja chciałbym napisać nie o kradzionych keyach/kontach, ale o samych opisach aukcji.

Weźmy np. taką aukcję:

http://allegro.pl/minecraft-giftcode-account-1-59zl-sms-24-7-i2915991368.html

Niby ok(pomijając niską cenę, ale może ona wynosić np. 90zł).

Wszystko dobrze, czytam komentarze(byłem pewien, że to fake i chciałem sprawdzić gdzie jest haczyk:D) i ktoś napisał, że jest w lewym dolnym rogu informacja "konta są bez premium", która wyświetla się tylko po zaznaczeniu tekstu.

Więc tak tutaj na ss'ach:

http://zapodaj.net/3348c76e87af1.jpg.html

http://zapodaj.net/b85598514343f.png.html

Więc zaznaczajcie tak najlepiej wszystkie aukcje z keyami(o ile w ogóle jakieś kupujecie na allegro):)

Pozdrawiam

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Przesłanie bardziej do osób młodszych, którzy kupują z allegro (10lat < przez rodziców), ale także do osób starszych (naiwnych). Napewno po odczytaniu tego tematu, każdy weźmie sobie to do siebie i prawdopodobnie będzie częściej sprawdzał takie oferty ;)

8372383248.png
Opublikowano

Może większość o tym wie, ale nie wszyscy.

Przyda się, szczególnie, że teraz coraz więcej mówi się o fejkach na allegro.

plusik :D

Member | Mentor Minecraft

nothing else.

Opublikowano

kazdy wie ze jak cos jest za tanie to fake ale no czy istora myslaca kupila by bez podejżeń za 1,59 cos co jest warte w granicach 90 ? ja osobiscie kupilem gift code podkreslam ze gift code za 23zl jakies 2 lata temu moze mniej i normalnie dostalem numer który wprowadzilem na moje własne konto na minecraft.net bez jakis haczyków .... rada dla ludzi 8-14 lat !! Czytajcie Wszystko dokładnie po 3 razy .. na 100% ludzie którzy kupuja od tego kolesia zrobione konta za free nie przeczytali dokladnie wszystkiego a cena tak ich podjarała ze kupili poczym okazalo sie ze to FAKE a niema co sie bic i walczyc o marne 1,59 razy X ile koles sprzedal takim idiotom :]

Opublikowano

Ehh większość z was dużo gada mało robi, zamiast zgłosić aukcje od razu.

P.S Z mojej strony została ona zgłoszona. Miłego dnia

Opublikowano

Ja nigdy nie kupie żadnego konta premium.

Ostatnio jak przeglądałem nasze forum to bardzo dużo wyświetlało się tematów głownie opisujących o uszustwach i kradzieżach.

Także ja wole nie korzystać z takich stron jak allegro,gumtree,tablica i wiele innych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...