Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Malphite

T4ki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż zakupilem sobie Malphite ale nie zbyt wiem jakkie itemki do niego kupować ;x jedna osoba mowila mi caly czas ze jak bede ladowac w pancerz to bede wiecej atakowac , ale sam tego nie wiem i chcialbym aby ktos mi napisal dobry build dla Malphite aby dobrze kosic ;d oczywiscie wynagradzam lajkami

Opublikowano

Witam otóż zakupilem sobie Malphite ale nie zbyt wiem jakkie itemki do niego kupować ;x jedna osoba mowila mi caly czas ze jak bede ladowac w pancerz to bede wiecej atakowac , ale sam tego nie wiem i chcialbym aby ktos mi napisal dobry build dla Malphite aby dobrze kosic ;d oczywiscie wynagradzam lajkami

E zadaje dmg z % twojego armora.

Co do buildu to :

Merce/tabi, Frozen Heart, Randuin Omen, Abyssal, Iceborn Gauntlet, Guardian Angel.

652601399840421198520.png

Opublikowano

W dodaje Ci pancerza,warto wlaczyc w przed uzyciem e,bo wydaje mi sie ze zwieksza wtedy dmg

Build:

Buty w zaleznosci kto na topie,sloneczna peleryna,angel,frozen heart,egida,tutaj polecam cos pod dmg,najlepiej rabadon i tak jestesmy tankowi a +160-170ap przyda sie do ulti q i e :)

sstwc.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nowy sezon jak ty chcesz kuzwa hoga zlozyc w sezonie 3? Przestań kopiowac buildy z sezonu 2. Nie ma co go robić pod full armor no chyba że jest tak że na topie i midzie i w jungli jest AD co sie dość żadko zdarza. Robisz na nim butki philo którego albo potem sprzedajesz albo robisz z niego cud elisy jak dobrze idzie. Potem robisz sunfire, potem to lecisz sytuacyjnie. Większość itemów tanky ale możesz też pomyślec o jakiejsć Rylai czy o Liandary

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...