Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Wydajność

Bartij2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich mam pytanie jak mógłbym jeszcze bardziej poprawić wydajność w GRO.Mam słaby sprzęt i to co wiedziałem to zrobiłem by była jak największa wydajność ... ale może ktoś ma jeszcze jakiś sposób na jeszcze większą wydajność w GRO

to co zrobiłem by zwiększyć wydajność

- Używam GameBustera

- czyszczę często PC (Ccleaner'em czy coś takiego) i ogólnie z kurzu

- w panelu NVIDIA poprzestawiałem wszystkie opcje na WYDAJNOŚĆ

- Gram na minimalnych detalach

-podczas uruchamiania gry w menedżeru zadań ustawiam Priorytet gry na WYSOKI

no i nie wiem co jeszcze zrobić by nie przycinało gry

bo może niewielkie ale jednak minimalne przycinki są podczas gry

i strasznie mnie to denerwuje

Jeżeli znacie jeszcze jakiś sposób na jeszcze większą wydajność to proszę o pomoc

lub jeżeli robię coś nie tak

proszę pisać pod tematem,na PW lub GG : 9328969

Serdecznie dziękuje i pozdrawiam : bartij2 :)

64l7.png

Opublikowano

Myślę, iż nie ma więcej sposobów na wydajność. Myślisz, że każda wymagająca gra ci zadziała na słabym komputerze używając twoich sposobów? Częściowo wymieniaj częsci. Powinno zlikwidować wszelkie lagi itp. ew. zmniejsz w gro rozdzielczość.

@down nie wiem, spróbuj reinstalla, ale wątpie, aby to ci pomogło bo to po prostu wina sprzętu. Nie ma raczej sposobów, zaakceptuj fakt iż ta gra nie będzie działać ci płynnie.

1361453243-U739101.png

Opublikowano

mam na minimalnej to oczywiste ... ale ja pytam o jakie kolwiek sposoby na wieksza wydajnosc ... jak nie ma to spoko

64l7.png

Opublikowano

Wyłącz wszystkie programy które zżerają pamięć itd.

W panelu Nvidia wyłącz synchronizację pionową co zwiększy ilość FPS.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dodaj więcej pamięci wirtualnej i ewentualnie podkręć karte graficzną. Polecam ci program MSIAfterburner

noobpng_nrhrpqs.png

[EPG]DoveR

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dodaj więcej pamięci wirtualnej i ewentualnie podkręć karte graficzną. Polecam ci program MSIAfterburner

Czy ty chcesz komuś pc spalić ... ? odradzam używanie tego programu ponieważ można się pożegnać potem z pc...

@Topic

Komputer-właściwości systemu-informacje o wydajności...-dopasuj efekty wizualne-klikasz dopasuj do najlepszej wydajności-zapisujesz-masz zauważalnie większą wydajność

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...