Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WarZ problemy z serwerami europa.

kichell

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, jest dosyć ważna sprawa, ponieważ jak loguję się na serwery EU to po zalogowaniu po chwili, 2 sekundach mnie wywala do wybierania postaci. Na RU normalnie mogę grać bez żadnych problemów, wie może jaka jest przyczyna? Bardzo proszę o pomoc.

Opublikowano

Przepraszam za OT, ale ludzie... widząc miliony problemów z tą grą, dlaczego wydajecie na nią jeszcze kasę?

Albo chociaż, jak już się tak uparliście - nie poczekacie na jakąś finalną wersję?

Opublikowano

Przepraszam za OT, ale ludzie... widząc miliony problemów z tą grą, dlaczego wydajecie na nią jeszcze kasę?

Albo chociaż, jak już się tak uparliście - nie poczekacie na jakąś finalną wersję?

Nie pomagasz? Nie pisz!

@TOP.

Są to ciągłe problemy związane z atakami na DDOS, tysiące osób tak ma.

Ja chwilowo zrobiłem sobie przerwę od WarZ bo za dużo zamieszania jak narazie.

Poczekam do Lutego/Marca i wrócę do gry ;)

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Raczej mało prawdopodobne, ponieważ jakieś 4 dni temu normalnie grałem na EU i mnie nie wywalało..

Bardzo prawdopodobne, bo pisali admini na forum, że będą zapobiegać temu, aby ktoś nie z ru kupował tą wersję i grał na eu...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jezeli Kupiłes WarZ z ogrginalnej strony developera to niema mozliwosci, zeby serwery europejskie Ci nie chodzily.

Opublikowano

@up Jestes, idiotą czy może bez mózgiem warzywnym

serwery ci sie psują i możesz grac tylko na Ru iż ataki ddos popsuły im troche plany i nie potrafią zapory dobrze ustawić.

AD%20OR%20CRY_euw_92_3_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...