Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hackowanie nk

GrAvItY1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka widziałem na necie poradnik że jeśli sie przechwyci plik swf znajdzie sie przykładowo hex value w swf decompiler które odpowiadają za te życia w programie Hxd doda sie te wartości to masz 99 żyć.I tu mam takie pytanie jak moge w tym programie znaleźć pieniądze albo coś innego?

nostaleh.png
Opublikowano

@up, po polski język poprosiłbym.

Próbować można, ale podejrzewam że wszystko na serwerze w db zapisane, więc CE ani żadnym innym ustrojstwem tego nie zrobisz.

tak jak ten up.

Wszystko jest zapisane w bazie. Ale polak potrafi, próbuj :D

Opublikowano

Nie wiem jak teraz, ale kiedyś była tam gra, w której chodziło się jakimś ludzikiem i diamenty zbierało. Wiadomo że z CE nie wiele bym zdziałał to spróbowałem fiddlerem. Znalazłem plik odpowiadający za przedmioty na mapie, i go potem tak edytowałem że wszędzie miałem te diamenty. #1 w rankingu :D

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Opublikowano

@up, po polski język poprosiłbym.

Próbować można, ale podejrzewam że wszystko na serwerze w db zapisane, więc CE ani żadnym innym ustrojstwem tego nie zrobisz.

I co z tego, że wyniki trzymane są w db? O to przecież chodzi. Jak zhackujesz już sobie tą grę, to zhackowany wynik zostanie wysłany i zapisany w tej bazie danych.

mjut.png
Opublikowano

A mam takie pytanie czy budynki są zapisane w db?I jeszcze drugie dzisiaj znalazłem kod pisało tam "Get Exp" czyli że jak kogoś zabije to daje mi expa ale mi tu chodzi czy mógłbym zrobić tak że jakoś mógłbym to zmienić żeby dostać więcej expa?

nostaleh.png
Opublikowano

No to ja nie rozumiem jak ludzie robią takie hacki że wpisujesz Array Of Byte w ce dodajesz adresy do tabeli zmieniasz w type na 16 wyszukujesz ostatnie 4 liczby z pierwszego adresu w CE potem dodajesz wyszukane adresy do tabeli i zmieniasz je na adres tamtych 4 liczb potem masz wszystko za zwykłe monety nie za kase na nk :|

nostaleh.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...