Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniuh

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale co jest złego w sygnaturze? Znalazłem ją na google grafika wstawiłem, gdzieś jest zakaz ?

Poza tym jeżeli go obraża to wystarczy zdjąć, napisać pw, nie banować ;)

Kiepsko Ci to wychodzi.
Ten co mu wychodziło ;f
Opublikowano

Geoning nigdzie nie napisał, że blokada konta została nałożona za sprawy poza forumowe. W temacie wyraźnie jest napisane, że blokada została nałożona za zdjęcie oraz sygnaturę jakich używałeś na swoim koncie. Żałosne, a jednocześnie idiotyczne zachowanie. Teraz jak pięcioletnie dziecko będziesz oburzony strugał pajaca, że nic nie wiesz. Jesteś na forum już sporo czasu i powinieneś wiedzieć o tak oczywistych sprawach, ale ostatnimi czasy starasz się być hejterem. Kiepsko Ci to wychodzi.

Pozdrawiam,

Endymion.

Bardzo dziekuje za definitywne wyjasnienie. :) PS. mam screenshoty. :)

Opublikowano

To pokaż jeszcze pkt regulaminu

Obraza GMa? Sadze ze niemusze Ci tego pokazywac. Juz długo jestes na forum.

Opublikowano

Koniuh, każdy wie co miałeś w sygnie, i to było ewidetne poniżenie geo (tak to uznam).

Mądry jesteś, chyba, to po co zaniżasz swóje iq.

@down

smoki też tam były?

btw - mówienie że np. zjade geo na meczu .. vs .. to nie obraza

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Gówno było niemiec ;]

Cwaniak teraz, każdy to potwierdzi nawet Marcelo, ale nie będę mieszał osób które nie mają wspólnego nic z tym tematem więc tobie też radze- spierdalaj bo gówno Cię obchodzi co robie

Tsia? Na gg mi o niej pisałeś a teraz udajesz wielkiego przyjaciela geo chociaż na ts'ie jedziesz po nim jak po asfalcie ;f

Dziwne niemcu

Same dwulicowe ku..

btw - mówienie że np. zjade geo na meczu .. vs .. to nie obraza
Niemiec ty chyba nie wiesz co piszesz, może go od skoczka z okna nie wyzywałeś w wakacje, nawet po wakacjach ;)
Opublikowano

Dwa normalnie uparte osły oO. Jeden naskakuje na drugiego i odwrotnie. Skończycie kiedyś te Wasze śmieszne "sprzeczki"? Rzygać się już chce nimi.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Jak Geoning jest taki cwany i się wygraża że za wyzwiska na ts'ach, grach dostane tutaj bana to raczej on naskakuje na mnie, proponowałbym ogarnąć pierw jego, później banować mnie. Za dużo mpc ma w główce i myśli że wszystko dla każdego to mpc, nie wiem - może samoocena mu się tu podwyższa, w końcu króluje swoim globalikiem

Opublikowano

Nie chodzi o to ze chciałes 1vs1 a potem zrobiłes ragequita i nie pojawiłes sie na lolu. Chodzi tylko o twoja sygne i avek. :)

Wiec nie zmieniaj tematu. :)

W tym momencie straciłes takze range.

@AceBoy, ty nadal nie widzisz problemu, rozumiem ze to twoj kumpel ale nie przesadzaj.

Opublikowano

AceBoy mój kumpel? Raz w życiu gadałem z nim chyba, albo też w ogóle, wmawiaj sobie geo ;)

Paranoje masz.

ie chodzi o to ze chciałes 1vs1 a potem zrobiłes ragequita i nie pojawiłes sie na lolu. Chodzi tylko o twoja sygne i avek. :)

Wiec nie zmieniaj tematu. :)

Pozdrów kierzka który mnie 3 razy wypierdolił z ts'a czego powodem było zanikanie mi myszki, aby to naprawić musiałem zrestartować komputer aczkolwiek pomyślałem sobie że lepiej iść na dwór niż marnować na was czas

Chcesz 1 vs 1? Nie ma sprawy, dodaj do znajomych "Koniuh", jak będziemy obaj online to niema sprawy.

Chodzi tylko o twoja sygne i avek. :)

Nie było tam obrazy, to po pierwsze, nawet tego nicku tam nie było. Po drugie masz możliwość warnowania, usuwania sygnatur i avatarów, tam nie ma żadnej obrazy, co najwyżej fotomontaż znaleziony na google grafika

Opublikowano

Wiesz, że przez takie "rżnięcie głupa" w obliczu oczywistej sprawy tylko robisz z siebie idiotę?

Ale nieważne. Okres bana wg. mnie słuszny bo kara ma służyć poprawie a u ciebie nie ma na nią szans (raczej)...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano
Wiesz, że przez takie "rżnięcie głupa" w obliczu oczywistej sprawy tylko robisz z siebie idiotę?

Ale nieważne. Okres bana wg. mnie słuszny bo kara ma służyć poprawie a u ciebie nie ma na nią szans (raczej)...

Idź podkowy kucykom wymieniać, mi nie wymienisz, sorki.

Chuj masz do tego tematu, wyjdź.

Ja to bym Cię permem zbanował.

Ja to bym Cię wysłał na spotkania dla homo.

Nie to że coś sugeruje

Opublikowano

Nic dodac, nic ujac. Sadze, ze wykorzystałes swoje prawo do odwołania sie. Kolejny hejting i perm. Nie bede sie wiecej z dziecmi uzerał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...