Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] broń na zasięg ?

Avium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

którą polecacie mi dokupić bron? najlepiej jak by była dobra na daleki dystans/średni dystans ;p na 1 broń mam AK-74 ale chce coś na dalszy dystans ;d

YAY

Opublikowano

super harry :) najlepsza na daleki dystans :D chyba ze nie lubisz pistolów tak jak ja(lubie tylko na krótki) to wybierz super śliska giwera grega;3

Opublikowano

kolego ty to się pierw za szkole zabierz.... bo pisać poprawnie zdania nie umiesz.....

@TEMAtpistoetow nie cierpie ;< poczekam na jeszcze jakieś propozycje xD

YAY

Opublikowano

ja bym ci poradził kupić ak z granatnikiem w ofercie dnia a jak nie to bojownika ale jak nie lubisz broni z odrzutem to uber podkręcony karabin

Opublikowano

Kondzio, Ty się najpierw naucz grać w tą grę i ją ogarnij, bystrzaku. Po jakiego ch**a mu złota broń? Nawet nie wiesz, skąd wziąć, a mu ją proponujesz... Btw. "morze" raczej się kojarzy z niebieskim kolorem, a nie złotym...

@Top

Ja bym nie brał SMG lr. Bynajmniej mi nie odpowiadają.

Ja Ci mogę tylko poradzić pistolet lr. Trochę wprawy i SMG sr + pistol lr = kosa. W sumie SMG sr z pistolem lr to taki najlepszy set na soldiera.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

ymmm ref :<

nie chce pistoetu ;f a może AK-74 z unetką? abo 1 kasy? bo AK-acze są dobre o ie wiem ;f

YAY

Opublikowano

AK z lunetą to syf. DMG ma jak podstawowa broń + przybliżenie. AK to reskin i nie warto ich kupować. Jeżeli chodzi o LR SMG to stary, dobry Uber Wacky Machine.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...