Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z PL

pudzian2422

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wiadomo mam problem z metinem a dokładniej z HS . Odpalam metina pojawia się okienko daje rozpocznij grę , zaczyna ładować sie HS ( długo się

ładuje i nagle pojawia się okienko i pisze HACK SHIELD UPDATE ERROR ; HSERROR NETWORK CONNECT FAIL gdy daje ok pojawia się jeszcze jedno okienko i pisze HACK SHIELD UPDATE ERROR

Proszę o pomoc , lecą + , Z góry dzięki

A i proszę mi nie pisać że mam pobrać jeszcze raz clienta ,

Opublikowano

Nie wiem co to sp3 i nie wiem jak zrobić obejście ale coś kojarze bo kiedyś się z tym bawiłem wytłumaczył byś dokładniej

no wsumie ja też chce korzystać z moda i od kamera i gdy włanczam jest to samo :)

Opublikowano

Wiesz co pudzian, ty moze mniej graj a ogarnij ortografie w tej podstawówce, bo to.aż razi i zniechęca do pomocy. Po 1sze reinstall od nowa wszystkiego, wyczyść pc, sprawdź czy system jest kompletny..jezeli to nie pomoze, przyczyny zaczniemy szukać głębiej.

Kliknij w pajacyk.pl ------>

http://pajacyk.pl/

3471853652.png

Opublikowano

Wiesz co pudzian, ty moze mniej graj a ogarnij ortografie w tej podstawówce, bo to.aż razi i zniechęca do pomocy. Po 1sze reinstall od nowa wszystkiego, wyczyść pc, sprawdź czy system jest kompletny..jezeli to nie pomoze, przyczyny zaczniemy szukać głębiej.

Jak masz pomagać, to pomagaj. Nie każdy jest królem ortografii. Poza tym to nie jest dział "Przetyraj się"

@Top.

Reinstal Metka na drugiej partycji.

• 2 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Cóż, jak widzę datę napisania @UP to trochę tego czasu jest. Ale również mam takowy problem ale już na Windows'ie Siedem (Win7).

Problem mam ten sam co Pudzian, Jednak ReInstall na drugą partycję (u mnie to jest C) nie pomaga a mam świeżutko zgranego od kolegów Metina2. Iż że ja mam internet mobilny od gównianego (sory za wyrażenie --- nie nie chodzi o ---> ) orange.

Cóż ale zmienić internet trzeba w moim przypadku zmienić na PLAY lub PLUS.

Uczeń
Opublikowano

Najprawdopodobniej nie potrafi się połaczyć z netem. Jakiego antywira używasz? Odpalasz metka na administratorze?

Opublikowano

Pobierz sobie SP3 lub odpalaj poprzez "Jako Administrator".

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

To nie żadne takie błędy, też tak mam po restartcie routera. Po prostu zrestartuj połączenia netowe :) mi pomaga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...