Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bonowanie HW

-4K

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Witam, chciałbym zapytać się czy można bonować hwanga mianowicie czy jeżeli mam np 2k hp w hw i chce mieć 3k hp to będę mógł bonować czy już nie wchodzi hp w hw ?

Opublikowano

A jaki serwer? jeżeli taki, na którym w hwangu jest wbudowany HP + Chcesz dodać, to potem jak zmienisz to Tobie nie wejdzie 2 raz.

Bo pewnie robiłeś np. ze stalki +9 Co miała 2k hp powiedzmy, przerabiałeś stalke na hwanga. Hwang dostał wbudowane 3k hp, + te 2k hp co miales w stalce. Jak zmienisz juz w hwangu, to nie wbijesz 2 raz.

Opublikowano

nie da się mieć jeszcze raz tego samego bonu jeżeli jest wbudowany tylko o innej wartości np. jak myślisz dlaczego ludzie zawsze wbijają 10% na luda do broni na 65 ? Bo potem robiąc na epiki mają jeszcze raz ten sam bon i nie da się ponownie wsadzić bonu na ludzi.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Pomocnik
Opublikowano

Dziekuje za odpowiedzi, nie ma wbudowanego hp. DiamondMT2 hwang pierwszy (zwykły).

Opublikowano

Będzię taka możliwość, na pewno

Bynajmniej jak grałem na privach to była taka możliwość.

zalezy na jakim privie grales ...

???

Co opadła kopara?

Weź nie wnerwiaj mnie tylko daj like

Nie bądź noobs

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...