Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polepszanie wydajności

PaweSz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam taki problem bo przy włączonym Steamie i samej grze, nic nie włączam co mi nie jest potrzebne podczas gry :s.

WarZ u mnie ma często ma nagle 15fps, ale nie zawsze bo czasami działa normalnie, podczas gry się tak zmienia raz dobrze raz nie :O

Są jakieś boostery co by poprawiły wydajność :s ? Albo po prostu to wina laptopa, niby spełnia wymagania ale nie jest jakiś wypasiony. :O

Proszę o pomoc.

Muscle Cars <3

Opublikowano

Gra jest jeszcze w testach, są problemy z optymalizacją. Niby były jakieś poprawki, ale tylko pod procesory wielordzeniowe (4+). Na wielu dobrych kombajnach ta gra źle chodzi ( co nie znaczy, że u każdego ), wiec trzeba poprostu czekać na dalszą optymalizację.

Opublikowano

Ok, czyli trzeba czekać :D

Sterowniki do karty mam najnowsze bodajże :s

Dzięki za odpowiedzi C:

Muscle Cars <3

Opublikowano

Tak jak up

W większych miastach każdemu fpsy spadają, tak już jest zła optymalizacja

A i graj na EUROPE żeby lagi zmiejszyć

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Gram na EUROPE, mam ustawione na low i rozdzielczość w grze ustawiona na taka sama jak ma ekran laptopa :s

Chyba że mam ustawić na jakaś inna ?

Muscle Cars <3

Opublikowano

Na mniejszej rozdziałce będzie masakra - pixeloza, z mapy nic nie odczytasz. Pamiętaj, że zawsze lepiej mieć najniższe ustawienia i najwyższą rozdziałkę, niż średnie ustawienia i mniejszą rozdziałkę. Ja tak zrobiłem w bf'ie ( z 1024 x 7xx << nie pamiętam ile dokładnie tam jest >> i medium detali zmieniłem na 1280x1024 i low detale ) i wyglądało to w porównaniu do wcześniejszej grafiki tak, jakbym ustawił na ultra :3 ) Niestety, większa rozdziałka zabiera te 10 fpsów :<

Opublikowano

Dałem na rozdzielczość inna niż ma mój ekran (jest tak że po bokach są paski, nie pamiętam teraz jaka to jest :s) i to pomogło dużo teraz też się pojawia ten znaczek że fps spadają ale to pokazuje np: 20fps a nie 4fps C:.

Dzięki za pomoc, można zamknąć

Muscle Cars <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...