Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostałeś bana ? Dostaniesz zwrot kasy !

Jager

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Przeglądając forum thewarz.com znalazłem Ciekawą informację gdy wysłałem ją kumplowi już jej nie było.

Następnie znalazłem ją na innym forum.

Jaki sami się domyślacie po nazwę tematu chodzi o zwrot kasy.

You have to contact xsolla if you use paypal.
For those who paid with a credit card call your creditcard company and issue a chargeback. You need to give a reason, and you can state failure to deliver service/product. If you paid within 30 days the chargeback is almost garentee to happen.

They cannot refuse refund for a pre order game. The game is in alpha and is in pre order mode. They will lose the chargeback dispute if they do decide to get into a dispute with the credit card company.

I got my refund from xsolla within 2 hours of email btw, they are very nice about it surprisingly...

Występujecie o zwrot kasy pod pretekstem niedostarczenie usług/produktu przez to że gra jest w fazie testów producent musi wam oddać kasę w Ciągu 30 dni inaczej zostanie nałożona na niego kara :).

Jeżeli ktoś dostał bana dostanie zwrot kasy. A jeżeli producent przyznaję się że cześć graczy dostało bana mimo że dowody nie były "wystarczające" , to pewnie znaczna cześć graczy dostała bana bezpodstawnie.

BTW:

Przypomina mi się tu zamieszanie kiedy PB banowało graczy którzy używali mumble. Ja tak miałem jak grałem w cod 4 mw

Jager1234567.png
Opublikowano

@Up, jeśli kupiłeś u NORMALNEGO, uczciwego sprzedawcy, dostałeś skan potwierdzenia kupna z strony dewelopera. Jeśli kupiłeś u krętacza, płacz.

Opublikowano

Pewnie masz rację ale też ile by trzeba było czekać :) a większość ludzi kupuje od dużych sklepów które raczej mają na nas wyje***a po zapłacie i wystawieniu pozytywu allegro

Jager1234567.png
Opublikowano

Dostałem odpowiedź niestety mam bana nie zwróca kasy

Hello![color=#2b2e2f][font='Lucida Sans Unicode','Lucida Grande','Tahoma',Verdana,sans-serif][size=4]
It has come to our attention that your account has been banned.[/size][/font][/color][color=#2b2e2f][font='Lucida Sans Unicode','Lucida Grande','Tahoma',Verdana,sans-serif][size=4]
Your game account was blocked due to a violation of Clause 2.a which is one of the User Agreement clauses:[/size][/font][/color][color=#2b2e2f][font='Lucida Sans Unicode','Lucida Grande','Tahoma',Verdana,sans-serif][size=4]
Clause 2. a. Use cheats, automation software (bots), hacks, mods or any other third-party software designed to modify, enhance, or otherwise alter the Service, the Game Client or the Game experience without the express written consent of OP Productions.[/size][/font][/color][color=#2b2e2f][font='Lucida Sans Unicode','Lucida Grande','Tahoma',Verdana,sans-serif][size=4]
Upon completion of your payment you accepted the Terms of Service and Privacy Policy ([url="https://account.playwarz.com/buy/buy.html"]https://account.playwarz.com/buy/buy.html[/url])[/size][/font][/color][color=#2b2e2f][font='Lucida Sans Unicode','Lucida Grande','Tahoma',Verdana,sans-serif][size=4]
To view please click here: Terms of Service and Privacy Policy.[/size][/font][/color][color=#2b2e2f][font='Lucida Sans Unicode','Lucida Grande','Tahoma',Verdana,sans-serif][size=4]
At this point we are unable to initiate a refund.[/size][/font][/color][color=#2b2e2f][font='Lucida Sans Unicode','Lucida Grande','Tahoma',Verdana,sans-serif][size=4]
If you feel that you did not violate the Terms of Service, please contact game support at: [email="[email protected]"][email protected][/email]. Once Game Support has completed their investigation, they will email you with their findings.[/size][/font][/color]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...