Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam dobrych filmów

Costa.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W ferie jadę na narty, a że nie lubię na nich jeździć, chcę pobrać filmy na netbooka. Szukam najlepiej komedii detektywistycznych (właściwie to mogą być wszystkie komedie oprócz romantycznych) oraz s-f, fantasy etc. Proszę o jakieś propozycje. Każdy film będę sprawdzał i te, które wybiorę nagrodzę lajkami :D

Pozdrawiam.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Sherlock Holmes :D

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Specjalista
Opublikowano

Mission: Impossible , Terminator, Rocky, Avatar, Wanted, Iron Man, X-men, Gost Rider , Szybcy I Wściekli, Dystrykt 9, Colombiana, 60 sekund, Starcie tytanów, Kowboje i Obcy, G.I. Joe: Czas Kobry, Ostatnie Zlecenie, Agent XXL, Raport Mniejszości, Tekken, Thor 3D, Ksiądz 3D, Lustra, Oszukać przeznaczenie, Mechanik, Urodzony zwycięzca, Equilibrium, Kronika, Piekielna zemsta, Kontrabanda, Błękitna głębia, Pogrzebany, Star Trek, Wyścig z czasem, Zamiana ciał, Doomsday, A więc wojna, Projekt X, Losers, Polowanie na czarownice, Uczeń czarnoksiężnika, Next, Drużyna A, Sucker Punch, Jestem Bogiem, Wybuchowa para, Mroczny rycerz, Niezniszczalni, Bez smyczy, Śmiertelna odwilż, Lista klientów, Baby Boy, Jumper, Hitman, Gladiator, John Carter, Underworld, Resident Evil, Ciekawy przypadek Benjamina Buttona, Anioły i demony, Kod da Vinci, Chętni na kasę, Włoska robota, Ocean's 11, Ocean's 13, Windykatorzy, Immortals. Bogowie i herosi 3D, Geneza planety małp, Slumdog. Milioner z ulicy, Książę Persji: Piaski czasu, Troja, Conan Barbarzyńca, Cios poniżej pasa, 21 Jump Street, Battleship: Bitwa o Ziemię, Avengers 3D, Faceci w czerni, Igrzyska Smierci, Dyktator, Prometeusz, Obcy, Królewna Śnieżka i Łowca, Pamięć absolutna, 13, TED, Spadaj, tato, Projekt: Monster, Dom w głębi lasu, Evan Wszechmogący, Bruce Wszechmogący,

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Właśnie skończyłem oglądać Nietykalni, film jest 3 na liście filmweba i kolega mi kiedyś polecał. Stary zobacz go, momentami tak się śmiałem, że przyszli inni domownicy i oglądali razem ze mną :)

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

Duże dzieci, Spadaj tato, Jack i Jill, Nie zadzieraj z fryzjerem (komedie z Adamem Sandlerem <3).

Ah i polecam ostatnio obejrzany film Pozdrowienia z Paryża! Uśmiałam się przy tym nieziemsko. :)

Opublikowano

American Pie , Goal . GLUPI GLUPSZY I NAJGLUPSZY <--- pierwsze 20 min bedziesz gadal ze film porypany . A pozniej bedziesz sie smiaj sam do siebie jak ten film powalony xD ale sa gorsze xD

BUM

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej - Nietykalni - śmieszny a zarazem piękny, Requiem dla snu, Lista Szindlera, Zielona Mila, Skazani na Showshank (piękny), Football Factory, Green Street Hooligans

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Nowicjusz
Opublikowano

Pulp Fiction, Wściekłe Psy, Undisputed, Sarnie Żniwo i Wściekłe Pięści Wężą ^^, Nietykalni, Kruk 4

Opublikowano

Zombieland

No other teens movie

Straszny film wszystko części

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...