Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yang/exp

norszardd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mój kolega ma hacka który daje my yangi,ulepszanie broni itp/itd...Ale nie chce się nim ze mną podzielić'.Macie może jakąś stronke gdzie mogę tego hacka pobrac?

Opublikowano

NIE MA YANG HACKÓW nie było i nie będzie

ps nie pomogłem nie dawaj pięć bo nie chce poprawione "NoMore" i co walczę o ten ser

0[] 50[] 200[x] 400[x]750[x]1000[x]

SORY ZA PISOWNIĘ

Pomogłem daj 5*

Opublikowano

@8988o

Twoje posty jeszcze nigdy nic nie wniosly. Pier** na lewo i prawo byle nabic posty i jeszcze bezczelnie 5* chcesz. 5* sa dla noobow a ty walczysz o nie jak o ostatni kawalek sera. "Yang Hack nie istnieje ile razy mam powtarzac" - ile razy?? 1 raz to napisales w zyciu. Dam Ci jedna rade; nie proboj byc fajnym na upartego... moze to nie dla Ciebie?? Acha i uzywaj slownika jak sie do forumowiczow zwracasz.

Fw15x0y.png

Opublikowano

:PDobrze sORY za zwrot ILE RAZY i już nigdy nie napisze ze chce 5 ok ? napisz na priva jak nie chcesz postów nawalać

ps.Używałem słownika

0[] 50[] 200[x] 400[x]750[x]1000[x]

SORY ZA PISOWNIĘ

Pomogłem daj 5*

Opublikowano

Ja juz koncze temat z Toba. Nie czepiam sie tylko pokazuje ci jak takim czyms mozna zostac "oslem forumowym" nie przepraszaj ani nic tylko sie zastanow - taka moja rada.

@TOPIC

Takie hacki nie istnieja, a kolega wciska Ci kit =,='

Fw15x0y.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...