Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

co o niej sadzicie- muzyka

m@gik!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

10minut tego słuchałem i myślałem, że mors piszczy X_x

Nie weź to usuń cienki głos zero talentu tzn coś tam umie ale .. bez przesady daleko mu ..

Opublikowano

0:51 - - "dafno"

Smutaśna historyjka, śpiewana skoczną melodyjką przez wyjącego kastrata z wkurwieniem na twarzy. W czym leży fenomen ?
Opublikowano

ponizali byscie tylko :D

Kolego ale od tego jest forum żeby wyrazić swoje zdanie niekoniecznie pozytywne, zresztą sam pytałeś o nasze zdanie więc teraz nie marudź.

Co do mojej oceny to słabiutko, nic a nic mi się nie podoba.

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Wokal mi się niego strasznie nie podoba no i 30 sek reklam zanim zacznie się to na co czekałem...

No ale gdyby nie te reklamy, nie promocja i nie to, że taki kanał wystawił ten film to myślę, że byłoby 50 tyś wyświetleń i więcej hejtów.

Ogólnie rzecz biorąc ktoś nieznany by coś takiego wydał by był zrównany z błotem, ale że jest tak promowany to go wynoszą ponad wszystko - taka prawda.

Nie podoba mi się i w dodatku miał minę jakby miał zatwardzenie.

Opublikowano

Mi tam się podoba ale każdy ma inne gusta, a o gustach się nie gada historia trochę wymyślona takie moje zdane :) nie no fajnie niech będzie więcej takich kawałków. Ja tam na wygląd rapera nie patrzę i na teledysk po co mi jego wygląd on ma rapować, a nie wyglądać.

Opublikowano

gimbaza się jara, ma chłopak głowe ;

-fortepian - tutaj jarają się dziewczynki

-ruchanie, strzelanie - chłopaką staje pała

dziekuje.

2cql8d2.png
Opublikowano

Mi tam się podoba ale każdy ma inne gusta, a o gustach się nie gada historia trochę wymyślona takie moje zdane :) nie no fajnie niech będzie więcej takich kawałków. Ja tam na wygląd rapera nie patrzę i na teledysk po co mi jego wygląd on ma rapować, a nie wyglądać.

O gustach się nie gada?

Cały czas rozmawiasz o gustach...

Podobał mi się ten film, chciałbym akurat to auto, poproszę te czipsy bo inne mi nie smakują. Ciągle mówimy o gustach.

Opublikowano

Był już temat o tym utworze/artyście. :) Nie znajdę Ci go teraz, bo parę dni temu ktoś go wrzucił.

A co do tematu - bit mi się podoba, głos chłopak ma w porządku. Niektóre rymy niezbyt ciekawe, ale generalnie mi się podoba.

O wiele lepsze niż śpiewanie o życiu na blokach, narkotykach i całym JP JP JP! :P

Opublikowano

Moze byc,nie znienawidzilem ten piosenki a to juz jest sukces.Ogolem moze kiedys cos osiagnie,narazie jednak troszke mu brakuje

sstwc.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

jakis gowniarz rapuje durne teksty, na nie

Uwaga! Konkurs! Uwaga!
Do wygranie lajki. Co musisz zrobić? Proste
Umieść link do mojego profilu w tym temacie:
KLIK

A każdy post z linkem wynagrodzę lajkiem!

IU4Be.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...