Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]FTP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co to ma do rzeczy?

Problem pojawia się przy wrzucaniu plików za pomocą osobnego programu (TotalCommander, FileZila), czy przy pomocy "ich tam stronowego" klienta?

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

Czy w permissions masz '*'?

Kolego, nasz użytkownik ma problem podczas wgrywania pliku na hosting przez FTP.

@top

Zobacz czy przypadkiem, plik nie jest już wgrany, ewentualnie wsadź do jakiegoś foldera, a potem wypakuj go na serwerze.

8372383248.png
Opublikowano

Kolego, nasz użytkownik ma problem podczas wgrywania pliku na hosting przez FTP.

@top

Zobacz czy przypadkiem, plik nie jest już wgrany, ewentualnie wsadź do jakiegoś foldera, a potem wypakuj go na serwerze.

Kolego miałem technika na maszynach ftp mc i wiem co mówię. Permissions lubi wywalić błąd po czym baza danych nie chce się uruchomić ;)

Opublikowano

Why, czy Ty wiesz o czym mówisz ?

on mówi o przesłaniu permissions przez ftp.

Więc co to ma do rzeczy jakie ktoś ma permisje o.O ?

Napisz mi na PW, spróbuje Ci pomóc . :)

Opublikowano

Jak się nie da sposobami wyżej skontaktuj się z administratorem/modem technikiem kim kolwiek :D z hostingu i napisz że nie możesz czasami się blokuje ja tam mam na hostingu ze zmianą wersji ręcznie ;)

1356269146-U673085.png

Coming: Nieregulaminowa sygna. Max 200px.

Napiszę tylko jedno niech admin ogarnie innych modów tego forum ;)

REFRESH :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...