Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Ile punktów za ammo boxy, m14, flashe za całą grę?

mafi328

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Chciałbym wiedzieć ile można dostać maksymalnie w całej grze punktów za ammo boxy/ m14/ flashe.

Opublikowano

Podpowiem ci, że jak grasz na samych flashach i nie masz m14 i chciałbyś np wiedzieć kiedy ktoś włazi ci przez nie na plecy, możesz dość często włączać tab żeby sprawdzać stan swoich punktów. Jak ci podskoczy o 5 albo 10 ( zależy ile flashy tam masz ) to wiesz że ktoś przelazł. Trzeba jednak liczyć się z tym że mogłeś zdobyć już wszystkie możliwe punkty za te miny, dlatego polecam robić to w początkowych fragmentach gry.

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

Ja otrzymałem największą ilość ekspa pewnym trickiem.

Gdy był event na 1000%, to ustawiłem grę na 16 osób i grałem z kumplami. Tryb był ustawiony na 9 winów.

Więc tak. Wziąłem inżyniera i kładłem przez trzy rundy ammo boxy i dawałem drużynie. W tym momencie używałem również 2 flashy przez 3 rundy.

Potem to samo z minami.

Jeśli chodzi o winy to zrobiliśmy tak, że pierwsze 8 przegrywałem w następujący sposób. Przeciwna drużyna zabijała wszystkich nas oprócz mnie, ja zabijałem 7 osób, a ósma osoba zabijała mnie.

Gdy doszło do 8 przegranych to po prostu zabijałem wszystkich w przeciwnej drużynie.

Punktacja przedstawiała się następująco.

Miny + flashe + ammo = 90 pkt.

Miałem 8 dedów więc 8 pkt.

Zabiłem 8*(7*5) + 9*(8*5)

90 + 8 + 280 + 360 = 738 pkt

Wszystko w pojedynczej rozgrywce.

Z racji tego ze wygrałem, otrzymałem wiecej pktów niż drużyna przegrana.

Do tego doliczyć 1000%.

A żeby było śmieszniej zapomniałem zrobić ss'a ;)

Opublikowano

Ja otrzymałem największą ilość ekspa pewnym trickiem.

Gdy był event na 1000%, to ustawiłem grę na 16 osób i grałem z kumplami. Tryb był ustawiony na 9 winów.

Więc tak. Wziąłem inżyniera i kładłem przez trzy rundy ammo boxy i dawałem drużynie. W tym momencie używałem również 2 flashy przez 3 rundy.

Potem to samo z minami.

Jeśli chodzi o winy to zrobiliśmy tak, że pierwsze 8 przegrywałem w następujący sposób. Przeciwna drużyna zabijała wszystkich nas oprócz mnie, ja zabijałem 7 osób, a ósma osoba zabijała mnie.

Gdy doszło do 8 przegranych to po prostu zabijałem wszystkich w przeciwnej drużynie.

Punktacja przedstawiała się następująco.

Miny + flashe + ammo = 90 pkt.

Miałem 8 dedów więc 8 pkt.

Zabiłem 8*(7*5) + 9*(8*5)

90 + 8 + 280 + 360 = 738 pkt

Wszystko w pojedynczej rozgrywce.

Z racji tego ze wygrałem, otrzymałem wiecej pktów niż drużyna przegrana.

Do tego doliczyć 1000%.

A żeby było śmieszniej zapomniałem zrobić ss'a ;)

Nie chce CIe uswiadamiac ale, z tego co pamietam nie mozna legalnie takich rzeczy robic i grozi to banem, ale pewnie jestes tego swiadomy ;d

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...