Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapowiedź Square Islands [1.4.6] [HARD] [ISLANDS] [LIVEMC] [WL] [INNE] Zajrzyj !

xm4ni3kx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer właśnie wystartował, chętnych proszę o pisanie podania według własnego uznania (czyli napisz to co uważasz za potrzebne) ;)

Opłacono do 7 lutego 2013. 1 lutego dokonam kolejnej wpłaty już prawdopodobnie na 20 slotów i co miesiąc to 10 lub 5 slotów więcej.

Sloty: 2/10 Dzisiaj wrzucę perę sreanów do tematu ;)

~Refresh~ :) Zapraszam !

Opublikowano

Imię : Dawid

Coś o sobie : Mam na imię Dawid, mam 16 lat, pochodzę z małej miejscowości na podlasiu.

Dlaczego ten serwer : Szukam jakiegoś serwera survival aby po ciężkim dniu usiąść wygodnie w fotelu i rozkoszować się grą z innymi :) Ten wydaje mi się idealny

Nick : BielciU

Opublikowano

@ Chciałbym jeszcze dodać podanie brata :D

Imie : Patryk

Nick : Patrykx77

Czy będe nagrywał : Razem z HeeCreator

Opublikowano

Mój nick: BullDogPL IP możesz wysłać na PW

Mało wartościowe podanie, odrzucone.

@MrChirurg - Mało wartościowe podanie .

@HeeCreator - Mało wartościowe podania .

@randalrandal - Mało wartościowe podanie .

U każdego z was brak sensownych informacji ... Z takim podanie to by mnie własny ojciec do pracy nie przyjął :/

@DafcioOo - Posiadasz jakiś komunikator głosowy ? Jeżeli tak to proszę o kontakt na PW bądź w temacie. Póki co zawieszone, ale 99% na tak.

Sloty 3/10

Opublikowano

Nick: Vernirn

Staż w MC:3 lata

Dlaczego ja: Ponieważ bardzo ciekawi mnie ten serwer, chętnie zmierzyłbym się z jego wyzwaniami, ale także fascynuje mnie jego oryginalność. Osobiście jestem osobą ogarniętą, mam 14 lat, nie bluzgam, a zasady ortografii znam. Lubię pomagać i cienię pracę zespołową, ale z tego co czytałem rozumiem że wyspy każdy będzie miał swoje. Cóż co by tu dodać nie wiem mam nadzieje że uda nam się spotkać w grze, a wszystko to co napisałem wyniknie "w praniu".

GG: 43309085

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...