Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy na OwnServer.pl moge wgrać swoje pliki .jar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.. W temacie chciałbym sie dowiedzieć czy mogę wgrać na OwnServer.pl silnik ZWYKŁY taki z minecraft.net ... mam już kupiony serwer i chciałbym zagrać na modach z kolegami ale nie wiem właśnie czy da się wgrać SWOJE pliki jar...

BARDZO ZALEŻY MI NA ODPOWIEDZI.. LIKE ZA KAŻDĄ ODPOWIEDz

Opublikowano

Da się, tylko jako jego nazwę wpisujesz minecraft_server. Wiąże się to z wcześniejszym usunięciem obecnego silnika.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

mozesz w wczesniejszym silniku nazwe zmienic, np. minecraft_server2.jar

i wtedy bedziesz mieć 2 silniki i jakby nowy nie działał to można od razu tylko zmieniając nazwe przywrócić stary

Opublikowano

Oczywiście że się da bo miałem tam serwer jednak jak ci nie działa to oznacza blokada serwera/blokada edycji serwera napisz na e-mail ownserver lub bok jak tam mają liczę na like ;)

1356269146-U673085.png

Coming: Nieregulaminowa sygna. Max 200px.

Napiszę tylko jedno niech admin ogarnie innych modów tego forum ;)

REFRESH :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...