Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 6300ip

Shunn21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuje championa za 6300 ip, najlepiej jakiś AP ale ad nie pogardze, mam w planach zakup Syndry, co wy na to ? może lepiej kupic diane ? chodzi tylko i wyłącznie o frajde z gry ;D moja ulubiona pozycja mid ;D/

Pozdrawiam, i wiem ze bylo milion takich tematów ale nie znalazłem zbyt dobrych odp

Opublikowano

Syndra ? Why not?

+ Niezły harras z q

+ Miła i łatwa farma

+ Śmiertelne combo z q+r

+ W tf'ie może trochę zdziałać dzięki swojemu pushowi i kulkom

+ Passyw: Co jakiś lv umiejętności dostają dodatkowe dmg, albo powiększa się ich obszar rażenia

- Brak systemu escape

Opublikowano

A jezeli nie pogardzasz ad to talon/zed/kha zix/panth/lee.Wszystkie te postacie maja harras,fajne combo,lee i kha sie lecza,zed,lee i kha maja system ucieczki,a panth moze szybko przemiescic sie na mapie za pomoca ulti.Do tego kontruja wiele ap :).Fun z gry napewno jest

sstwc.jpg

Opublikowano

Syndra ? Why not?

+ Niezły harras z q

+ Miła i łatwa farma

+ Śmiertelne combo z q+r

+ W tf'ie może trochę zdziałać dzięki swojemu pushowi i kulkom

+ Passyw: Co jakiś lv umiejętności dostają dodatkowe dmg, albo powiększa się ich obszar rażenia

- Brak systemu escape

Kupiłem te syndre, swietnie sie spisuje 1v1 no ale wiadomo, brak mobilności, jak z krzaków wyleci 5 osób to po mnie ;D

Macie wszyscy po lajku

PS. Faarma nieziemska :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...