Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak uniknąć wizyty gm'a na PL? Bardzo proste...

tofqqq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jest to mój pierwszy poradnik więc proszę o troszkę wyrozumiałości ^^.

Tak więc od razu przejdę do sedna sprawy.

Grasz na fishbocie, expisz na bocie, buffasz na bocie lub robisz cokolwiek innego a musisz odejść od komputera i nie będziesz mógł kontrolować czy przypadkiem GM nie sprawdzi czy jesteś czy cię nie ma?

Otóż ostatnio próbowałem wymyślić w jaki sposób mógłbym sprawdzić czy gm jest na serwerze (oczywiście nie przez pisanie na !"shoucie").

Tak więc wchodzimy na http://team.metin2.pl/ i szukamy swojego serwera.

Następnie sprawdzamy podane nicki gmów wpisując je w oknie szeptu w grze.

Piszemy jakąś wiadomość (najlepiej zwyczajnie napisać coś w stylu "jesteś?" albo "cześć" żeby nie wzbudzać podejrzeń) i jeśli wyświetli się komunikat, że gracz nie jest zalogowany to możemy być pewni że gma nie ma. Jeśli zaś odpisze, prowadźmy z nim konwersację o metinie albo o tym co robi kiedy jest na serwerze, żeby wiedzieć kiedy się wyloguje. Jeśli serwer jest czysty od gmów ^^ - wolność.

Myślę, że pomogłem. Liczę na +. Pozdrawiam.

Opublikowano

facepalm-300x216.jpg

Inaczej tego ocenić się nie da.

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

@Up

No to za nim odejdziesz do komputera blokujesz szept , dodanie do przyjaciół itp ( GM i tak nie może dodać ) . I wychodzisz . Gdy wrócisz i GM będzie się ciebie wypytywał na czacie dlaczego masz wszystko wyłączone i przez krótki czas na czacie nie odpisywałeś to odpowiadasz "GRAŁEM Z ZAMKNIĘTYMI OCZYMA I NIE WIDZIAŁEM CO PISZESZ"

:D

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Na forum pojawiają sie coraz bardziej żałosne poradniki. Poradnik jest śmieszny (mega). Nigdy nie będziesz wiedział czy jest GM obok Ciebie czy nie. Skoro jedziesz na fb nie musisz sie odzywać do osób piszących do Ciebie. Nie masz takiego obowiązku.

sygnatura2.gif

Pomogłam ... bardzo proszę. Plusik mile widziany.

Pozdrowionka.

Gość Lord Loginus
Opublikowano

Czlowieku, bez sens. Piszesz do GM, no jest i odpisac ci, za 5 min juz go nie ma i nagle wpada do Cb GM i pisze masz bana. A dlaczego tak? Bo przeciez co 5 min nie bedziesz pisal do kazdego GM'a serva ;p

Opublikowano

Już to widze jak Piszesz do GM a on w kiblu siedzi i ty myślisz "OoO NIE MA GO DROGA WOLNA" i odchodzisz a gm sie loguje odpisuje nie ma cie ban ty wracasz i Banik na konto... Ale beka by była Ban Forever bo przeszkadzasz Gm w Wypróżnianiu (................ xD )

*Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Szczerze mówiąc poradnik bezsensowny. Raczej każdy potrafi tyle się domyśleć. Choć powiem Ci, że pomysł był dobry. Jednak z wykonaniem nie tędy droga.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Moim zdaniem poradnik bezsensowny i w dodatku nie przemyślany.Przecież może być tak że akurat jak odejdziesz od kompa to GM wejdzie do gry.

Prosiłeś o wyrozumiałość więc dalej nie oceniam.

Pozdrawiam AsPol.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...