Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy wierzycie we mnie?

Jezus Chrystus�

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytam się poważnie. Można wierzyć albo nie bo nie można trochę wierzyć, a trochę nie wierzyć. Zdecyduj się mój synu.

Uwierze jak napiszesz hacka do LoLa.

Życzę powodzenia.

Opublikowano

Jam jest alfa i omega i potrafię wszystko. Tylko mam jeden warunek : Ty musisz we mnie uwierzyć i udowodnij to miłością do innych ludzi. Napisz status na tym forum, że kochasz administracje wtedy Tobie pomogę.

Ave Maryja.

Opublikowano

Szkoda ,bo Chrystus żył kilkatysięcy lat temu i raczej nie znał teraźniejszej mowy , a co dopiero sprzętu. Uważaj ,bo ci niebieską linię odetną.

Opublikowano

Powiadam wam bracia i siostry, że koniec świata nadejdzie w dzień gdy nikt już nie będzie we mnie wierzył - ten koniec świata zmierza bardzo szybko! Śpieszmy się wierzyć bo szybko odejdziemy.

@Synu powyżej : Dlaczego nie napisałeś "Pan" z dużej? Przecież jestem Twoim Panem, Ojcem, Bogiem, Nauczycielem, a Ty mnie tak traktujesz?

Ave Maryja.

Opublikowano

Jak się nie ma pomysłu na bekę, to się beki nie robi, bo potem wychodzi takie gówno. Nie umiesz kręcić beki - wyjdź, a nie spamujesz.

Mam inne zdanie.Uważam to za dobrą beke.

Opublikowano

Skoro był pan łaskaw objawić się nam na forum to muszę stwierdzić iż w pana nie wierzę,ponieważ teraz już wiem o pańskim istnieniu i nie potrzebuję wierzyć

Zechciałbym także zauważyć że ten temat chujowym jest i prędzej czy później autor wpadnie za multi

s2c77Oa.png

Opublikowano

Powiadam wam bracia i siostry, że koniec świata nadejdzie w dzień gdy nikt już nie będzie we mnie wierzył - ten koniec świata zmierza bardzo szybko! Śpieszmy się wierzyć bo szybko odejdziemy.

@Synu powyżej : Dlaczego nie napisałeś "Pan" z dużej? Przecież jestem Twoim Panem, Ojcem, Bogiem, Nauczycielem, a Ty mnie tak traktujesz?

Panie, ja mam kilka pytań do Ciebie.Jeśli naprawdę jesteś Jezusem, to czemu niczym się nie wyróźniasz na tym forum? Avek Ci się nie świeci itd.

Po 2.Co Cię skłoniło do zrobienia konta na forum poświęconym głównie grom? Po 3.Skoro jesteś tutaj, to mamy przez to rozumieć, że w Królestwie Bożym też jest Internet? Będziemy mogli grać np. W Call of Duty?

>.<

Opublikowano

Jak sie nie myle to Jezusa mozna spotkac jedynie w niebie , nie na forum.

Oj mylisz sie , nie jestes trollu moim panem , powinienes sie jedynie wstydziec ze sie podszywasz pod Jezusa palo.

Do stóp mu nie dorastasz i pomyslec ze jeszcze sie podszywasz... lol2.

A kto Ci sprzedał komputer tak wgle?

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg
Opublikowano

Moja wiara, nie pozwala mi wierzyć w jakiegoś tłustego grubasa przed kompem, który kręci bekę, nawet niezłą, ale nadal słabą.

Opublikowano

Dzień dobry panie chytrusie. Pożycz pan 5 zł.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Jam jest alfa i omega i potrafię wszystko. Tylko mam jeden warunek : Ty musisz we mnie uwierzyć i udowodnij to miłością do innych ludzi. Napisz status na tym forum, że kochasz administracje wtedy Tobie pomogę.

A chcesz na wiocha wylądować ? ;dd
Opublikowano

Japierdole ty jesteś zjebiem.. jak można wgl podszywać się pod Jezusa.. trzeba mieć nierówno pod sufitem ..

Oby cię piorun pierdolną w tą niewyparzoną morde abyś następnym razem zrozumiał.. idioto..

/zakaz handlu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...