Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Evelyn

wdafa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba dobrze, że jest OP, prawda? Tak poza tym. Nie każdy potrafi nią grać, ale jest ogólnie dobrą postacią. Każda postać jest OP, tylko trzeba mieć umiejętności.

2ufgk6u.png

Opublikowano

Nie jest OP .. lecz mało osób daje jej rade , i dużo osób nie docenia jej jako przeciwników a to błąd ;P...

Np. w TF jak wbijasz - oczywiście jako ostatni z niewidki to łatwo narobić syfu... ważne tylko żeby się nie złapali jako 1.

Od czasu do czasu lubie pograć evka zazwycza staty po 10-20 kill xD zależy też kto gra po 2 stronie.

Ale postać ogólnie dobra jak się ją ogarnia.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Była, jest i będzie OP. Według mnie nie jest przesadzona, jest ok, jak się ją ogarnie można robić istną kose z gry. Wbijasz do tf'u z ulti i jedziesz z koksem. Jest również genialna do dobijania i ścigania :3.

Opublikowano

Nie jest op, wystarczą 2 pink wardy na bocie i 1 na topie by była uselles, ale niestety ludzie tego nie rozumieją... Przecież ona przegrywa mida z 99% championów w early.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Jedna z najbardziej op postaci,nawet nie wiem czy nie najbardziej.Nadaje sie na mida/jungle,nie dzialaja na nia zwykle wardy,tylko pinki co troche wiecej kosztuje.Na newidce moze podejsc naprawde blisko wroga i zadac mu bardzo duzy dmg(jak robi ganka).W tf jest rowniez dobra,najlepiej combo zawsze walic w enemy adc/ap i napewno zginie szybko :)

sstwc.jpg

Gość ArronBaDo
Opublikowano

Eve jest w tej chwili jednym z najbardziej wyważonych miderów w całej grze.

nie jest op, ale nie jest słaba.

łatwo się nią po prostu nafeedować, a burst to jak wiadomo duży tak jak każdego innego burstera, różnią się skillami.

Opublikowano

op ? mozna roznie mowic ale raczej nie

ja evka gralem kilka meczy i nie zaluje. kumpel mowil ze to badziewie ale chyba dali jakiegos nerfa i jest kosa

niewidka robi kose po tf a ten ult jest doskonaly...

esc

dobre late

ganki

polecam

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

Nie jest op, wystarczą 2 pink wardy na bocie i 1 na topie by była uselles, ale niestety ludzie tego nie rozumieją... Przecież ona przegrywa mida z 99% championów w early.

Albo nie umiesz nią grać albo trafiałeś na totalnych unskilli :x . Evelynn jest mocna na midzie , chyba że grasz przeciw LB . Łatwo się nią farmi , a starcia 1vs1 po 6lvlu wygrywa jeśli gracz jest ogarnięty .

Opublikowano

Albo nie umiesz nią grać albo trafiałeś na totalnych unskilli :x . Evelynn jest mocna na midzie , chyba że grasz przeciw LB . Łatwo się nią farmi , a starcia 1vs1 po 6lvlu wygrywa jeśli gracz jest ogarnięty .

Ona na midzie dostaje od każdego, deal with it. Ona po prostu ma broken roam, idzie sobie na 6lvl zgankować bota, wardy jej nie widzą więc zachodzi od tyłu i wali double killa. Niech jeszcze będzie ze masz za junglera shaco lub lee sina, 100% double kill, a jak nie to ze swoim ultem i ms z w cie jeszcze chamsko zdivuje.

652601399840421198520.png

Opublikowano

To jest bardzo dobra postać tylko trzeba umieć nią grać.

Z ulta ma bardzo dobrą tarcze. :) Osobiście caaruje gry na 1300 elo ;)

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...