Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Żetony zwrotu

Kunus999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie można się 'ubiegać' o dodatkowe żetony zwrotu? Myślałem że co sezon będą dawali nowe a tu qpa, A bardzo mi zależy na sprzedaniu postaci jednej :|

Gość ArronBaDo
Opublikowano

nie ma dodatkowych żetonów zwrotu, masz 3 na całą grę.

Nie raz panowie z Riotu pisali, by nie kupować postaci, które mogą nam się znudzić itp. brać tylko to co faktycznie chcemy mieć, nie, że graliśmy u kolegi i nam dobrze szło, a później kupuje i lamie

Opublikowano

Z tego co wyczytałem to Riot ma oddać z powrotem żetony na początku 3 sezonu (styczeń/luty) ale nie jestem co do tego pewien, tylko tyle co udało mi się wyczytać

Gość Menesterowy
Opublikowano

Wyczytać gdzie, na jakimś forum z '3k elo team'?

Riot nie zapowiedział żadnych dodatkowych żetonów, póki co nikt nie wie o możliwych dodatkowych, których odpowiadając na pytanie, nie możesz otrzymać.

Opublikowano

Wyczytać gdzie, na jakimś forum z '3k elo team'?

Riot nie zapowiedział żadnych dodatkowych żetonów, póki co nikt nie wie o możliwych dodatkowych, których odpowiadając na pytanie, nie możesz otrzymać.

Akurat wyczytałem to na mpcforum :) Kolega chciał odpowiedzi więc mu ją udzieliłem, dodałem też że mogę się co do tego mylić ponieważ powtarzam jedynie 'ploty' (?), które krążą po sieci.

Opublikowano

Nikt tego nie wie czy będą w przyszłosci czy też nie będą. Tak samo jest z eventami nikt do końca nie wie dopóki tego nie ogłoszą

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

No to mnie panowie nie pocieszyliście w każdym razie :(. Można zamknąć, wszyscy po lajku :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...