Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot który wypadaja item z gracza i dostaje crash

Szymon91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiem jak zrobić crasha gry ale jak komuś ukraść to nie ;/ kiedyś koledze wypadły itemki i nie mógł podnieść i potem mu poznikaly

Feel the beat!

Opublikowano

Tak jak , up powiedział tylko w Diablo II jest takie coś dostępne kiedyś tego używałem ale dostałem nowego kompa i nie mam

fd9cu1.jpg

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Nie ma czegoś takiego w diablo3.

W diablo2 było coś takiego ale to miała garstka osób tylko .

POkaż gdzie to widziałęś ( pewnie na filmie yt ) :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W Diablo II tylko takie coś było. Dość przypadkowo miałem ten program. Jakiś niby klan mojemu kuzynowi wysłał plik o nazwie "zasady klanu". Kuzyn oczywiście jako początkujący gracz otworzył to exe. Gra odpalała się automatycznie po odpaleniu tego exe. Następnie wbijałeś do jakiejkolwiek gry, spadało Ci całe eq (tylko to co miałeś na sobie - talizmany itd. nie). Nie można było się ruszyć, podnieść itemów, dosłownie nic. Ale żeby crashowało to nic o tym nie wiem. Program dość dobry do okradania ludzi. Bo jak ktoś Ci po podesłał to właściwie mogłeś go już sobie zatrzymać. Ale też trzeba trafić na ludzi co takie exe. otworzą. Teraz tego programu już nie ma z tego co wiem, bo nawet nie widziałem ludzi, którzy by okradali w ten sposób. No chyba, że po prostu teraz już wszyscy na botach jadą i nie opłaca im się kraść.

06378525511797333958.jpg