Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób Sm? Na Kase!

Scaniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xxxx

No to po krótce postaram się wyjaśnić o co tutaj biega... Wbijamy na tą strone :ZARBIAJ KASE!! KLIKNIJ!! Bierzemy rozpocznij grę ii wszystko banalne co dalej... Gdy wygramy z przeciwnikiem musimy się zarejstrować... z góry piszę,że za rejstrację trzeba zapłacić 2 złotych. Po rejstracji zbieramy kilku poleconych i wypłacamy kasę, tyle ile żeśmy wygrali. Jeśli nie kapujecie to sie zarejstrujcie i tam macie szczegółowo opisane!! Zdecydowanie polecam, wczoraj wypłaciłem 147,40zł NORMALNIE !!! jak znalazł na SM! POLECAM

Pozdrawiam

scaniu[/size]

ZAWSZE I WSZĘDZIE!...

334ec2ac2414d36f.jpg

METIN2 PL

Opublikowano

no nie powiedziałbym... troszku się omęczyłem żeby zebrać poleconych... ale jak się zbierze to wtedy mozna zarobić. Sam sie przyznam, że z początku też w to nie wierzyłem, a tu miłe zaskoczenie.

ZAWSZE I WSZĘDZIE!...

334ec2ac2414d36f.jpg

METIN2 PL

Opublikowano

Chodzi o to, żeby wypłacic kase musisz uzbierać kilku poleconych i wtedy mozesz wyplacic kase

ZAWSZE I WSZĘDZIE!...

334ec2ac2414d36f.jpg

METIN2 PL

Opublikowano

czy to naprawde działa? w ile uzbierałeś to 170 zeta?

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Kase zbierasz w taki sposób, że bierzesz nowa gra i Ci wyświetla ile masz kasy po ułożeniu 5 obrazków, ja dopiero za 4 razem uzbierałem taką sumkę i dopiero wtedy wysłałem sms i sie zarejstrowałem.

Tak oczywiście jak uzbierasz sobie tyle co Ci potrzeba osób i później wypłacisz kasę to możesz dalej zbierać.

ZAWSZE I WSZĘDZIE!...

334ec2ac2414d36f.jpg

METIN2 PL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...