Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kamermod

sancarl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Gram na privku przy użyciu moda i po 3 miniutach gdy dropie wyskakuje takie coś. Jak to wyskoczy nimogę grac i muszę odpalic moda a nowo. Jeżeli ktoś wie oco kaman z tym i jak się tego pozbyć to pisać.

IyxDd.jpg

f52be290d2ce3.jpg

TUOR START SERWERA 22.02.2013

Opublikowano

Ok ustawię tak i zobaczę ;D Narazie proszę zostawić temat otwarty

f52be290d2ce3.jpg

TUOR START SERWERA 22.02.2013

Opublikowano

1. Kliknij przycisk Start, a następnie kliknij polecenie Uruchom.
  2. W polu Otwórz wpisz polecenie msconfig.exe, a następnie kliknij przycisk OK.
  3. Na karcie Ogólne kliknij opcję Uruchomienie selektywne.
  4. Na karcie Autostart wyczyść wszystkie pola wyboru oprócz odpowiadającego programowi MoSearch.

UWAGA: W systemie Microsoft Windows Millennium Edition (Me) pozostaw również zaznaczenie w polu wyboru programu *StateMgr.
  5. Kliknij przycisk OK, a następnie kliknij przycisk Tak po pojawieniu się monitu o ponowne uruchomienie komputera.
  6. Jeśli po dokonaniu tych zmian komunikat o błędzie nadal się pojawia, to powtórz powyższe kroki, przy czym w kroku 3 wyczyść również pola wyboru Przetwarzaj plik System.ini i Przetwarzaj plik Win.ini.

805491408806070489277.png

Opublikowano

w to 1 okienko wpisz ile chcesz , ale w to 2-gie 3000 !!! ( Wiem bo też tak miałem i jak ustawiłem na 3000 to było po problemie ) .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...